Η Harper Seven έδωσε το όνομά της στη νέα «it» τσάντα της Victoria Beckham

Η Harper Seven έδωσε το όνομά της στη νέα «it» τσάντα της Victoria Beckham

Η μικρή κορούλα της Victoria Beckham είναι και επίσημα πλέον η μούσα της.

Η Victoria Beckham παρουσίασε τη νέα της συλλογή στο New York Public Library και μάλιστα υποδειγματικά αφού δεν καθυστέρησε σχεδόν καθόλου.
Με καλεσμένη της την Anna Wintour και δίπλα της στην πρώτη σειρά τον David Beckham, η διάσημη star έδειξε τα καινούργια σχέδια για το χειμώνα του 2012 συγκεντρώνοντας τα καλύτερα σχόλια.
Εφαρμοστές σιλουέτες, στρατιωτικά χρώματα με έμφαση στο λαδί και το μαύρο, φορέματα με μυτερά κολάρα και κομμένα μανίκια, ήταν μόνο μερικές από τις χαρακτηριστικές επιρροές της σχεδιάστριας Victoria, η οποία μπορεί να άκουσε επαίνους για τη δουλειά της, αλλά κάποια άλλη δεσποινίδα της έκλεψε την παράσταση μέσα από τα χέρια.
Ο λόγος για τη λιλιπούτεια κόρη της, Harper Seven, η οποία μπορεί να κοκορεύεται πως μία από τις μελλοντικές "ιt" τσάντες της μαμάς της πήρε το όνομά της από αυτήν. Η "Harper" λέγεται πως είναι το καινούργιο σχέδιο της χειμερινής τσάντας από τη συλλογή της Victοria Beckham και αν κρίνουμε από το ντόρο που έχει ήδη προκληθεί, δε θα μείνει χερούλι για χερούλι.