Δείτε όλη τη σειρά Marni για το H&M με τιμές

Δείτε όλη τη σειρά Marni για το H&M με τιμές

Επιτέλους η αποκάλυψη έγινε.

Η συνεργασία που περιμένουμε πώς και πώς πλησιάζει όλο και πιο κοντά κι έτσι έχουμε το υλικό για να απολαύσουμε τι σχεδίασε ο οίκος Marni για το H&M.
Μπορεί μέχρι τώρα να πήραμε μία μικρή γεύση από τη διαφημιστική καμπάνια και το ιδιαίτερο βίντεο της Sofia Coppola, αλλά πλέον η νέα συλλογή κυκλοφόρησε, τουλάχιστον φωτογραφικά, οπότε και σας την παρουσιάζουμε.
Πολύχρωμα prints, πλαστικά κοσμήματα, γιακάδες από παγέτες και χοντροκομμένα πέδιλα, συνθέτουν το παζλ των δημιουργιών που δεν παρεκκλίνουν από το μοναδικό στυλ του διάσημου οίκου, αντίθετα το αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο.
Με τιμές από $ 19,00 για τα αξεσουάρ μέχρι $129,00 για το παλτό, μπορούμε να πούμε πως η ιταλική εταιρεία έλαβε υπόψη της τη δυσχερή οικονομική κατάσταση που επικρατεί και έτσι ίσως καταφέρουμε να κάνουμε δικά μας περισσότερα από ένα συλλεκτικά ρούχα Marni για το H&M.
Δείτε τις φωτογραφίες και διαλέξτε τι θέλετε!

Η συλλογή θα διατίθεται από τις 8 Μαρτίου σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλες τις αγορές της Η&Μ. Στην Αθήνα, η συλλογή θα βρίσκεται στην Ερμού 22, Ερμού 54 και Πλάτωνος 5 στο Χαλάνδρι ενώ στη Θεσσαλονίκη: Τσιμισκή 40.