Shopping guide: Πέντε look από τη συλλογή της Marni για την H&M που αξίζει να ξενυχτήσετε για να αποκτήσετε

Shopping guide: Πέντε look από τη συλλογή της Marni για την H&M που αξίζει να ξενυχτήσετε για να αποκτήσετε

Ξέρουμε πως θέλετε όλη τη συλλογή της Marni για την Η&Μ, αλλά πέντε look που φόρεσαν και οι διάσημες κυρίες του Hollywood αξίζει να δώσετε «μάχη» για να τα αποκτήσετε.

hm_04
hm_03
hm_02
hm_01
hm_05

H Consuelo Castiglioni, ο δημιουργικός εγκέφαλος πίσω από την επιτυχία της Marni με την αψεγάδιαστη αισθητική δεν μπορεί να κάνει ποτέ λάθος, έτσι αναμενόμενο ήταν η συνεργασία της με την H&M να είναι μία από τις πιο εκλεκτικές, πρωτότυπες και διαχρονικές συλλογές που έχουμε τελευταία από fashion brand.

Τα ρούχα και τα αξεσουάρ που εμπνέονται από το ιστορικό αρχείο της Marni είναι μια έκρηξη μοτίβων και ανοιξιάτικων print που διασταυρώνει το καθημερινό με το εξεζητημένο. Από τα καλοκαιρινά παλτό και τα ταγέρ μέχρι τα κάπρι παντελόνια και τα πλεκτά, τα ρούχα της Marni για τη H&M εκφράζουν τη διάθεση πειραματισμού των δύο μεγάλων brand σε υφές και τρόπους κατασκευής και προκαλούν κάθε γυναίκα να τα αποκτήσει για τη συλλογή της.

Γήινα χρώματα, γεωμετρικά μοτίβα, νατουραλιστικά σχέδια, art deco επιρροές και πολυτελείς λεπτομέρειες σε όλα τα κομμάτια είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που ξέρουμε ότι θα ξενυχτήσετε έξω από τα καταστήματα της H&M στις 8 Μαρτίου για να αποκτήσετε όσα περισσότερα κομμάτια μπορείτε να πάρετε.

Πριν μερικές μέρες, λοιπόν, σας παρουσιάσαμε τις διάσημες κυρίες του Hollywood που φόρεσαν τα ρούχα της Marni για την H&M. Σήμερα, σας παρουσιάζουμε τα πέντε αγαπημένα μας look της συλλογής που φορέθηκαν σωστά από τις διάσημες κυρίες του Hollywood και εναλλακτικούς τρόπους για να βάλετε εσείς με κομμάτια από τη γκαρνταρόμπα σας, αφού δώσετε τη δική σας «μάχη» στους διαδρόμους της H&M για να τα αποκτήσετε.

Winona Ryder
Πως το φόρεσε:

Τι προτείνουμε:
Μπορεί να δοκίμασε τις αποχρώσεις του μαύρου για τη βραδινή έξοδο της, αλλά αν εσείς τολμήσετε ένα λευκό, απλό tank top μέσα από το παλτό και μπαλαρίνες, μία τσάντα τύπου satchel και στρογγυλά γυαλιά ηλίου μπορείτε να κάνετε το συγκεκριμένο look από το πρωί. Δαχτυλίδια και βραχιόλια, και γενικά έντονα αξεσουάρ στα χέρια επιβάλλεται να χρησιμοποιήσετε για να «σπάσει» η ομοιομορφία του print και εν τέλει να το αναδείξετε.

Jessica Chastain
Πως το φόρεσε:

Τι προτείνουμε:
Το ντε πιες φούστα-μπλούζα που η υπέροχη κοκκινομάλλα φόρεσε με πέδιλα, εμείς σας προτείνουμε όσο είναι άνοιξη ακόμα και το αγιάζει σας πιάνει να τολμήσετε με κάλτσες και πέδιλο clog ψηλοτάκουνο. Ο μονόχρωμος μεγάλος φάκελο και η πλεξίδα ψαροκόκαλο θα ολοκλήρωναν τέλεια το look σας.

Mila Jovovich
Πως το φόρεσε:

Τι προτείνουμε:
Μπορεί η Mila να ήταν super sexy και chic με τα λουστρινέ τακούνια της, αλλά εμείς προτείνουμε το συγκλονιστικό αυτό φόρεμα με κάλτσες μέχρι τον αστράγαλο και brogue παπούτσια. Αφήστε τη ζώνη και βάλτε ένα αμάνικο leather γιλέκο για να δώσετε μία πιο cool νότα στο look.

Sophia Copolla
Πως το φόρεσε:

Τι προτείνουμε:
Το παντελόνι και η μπλούζα που είναι από τα iconic κομμάτια της συλλογής, αν έχετε αρκετά εκκεντρικό και fashion forward στυλ μπορείτε να το συνδυάσετε με μακριά, λεπτή καμπαρντίνα στο χρώμα της άμμου και πολύ ψηλές pumps.

Drew Barrymore
Πως το φόρεσε:

Τι προτείνουμε:
H Drew έχει κάνει το τέλειο look και δε είναι εύκολο να προτείνουμε κάτι εξίσου πετυχημένο, αλλά μπορείτε να δοκιμάσετε να δέσετε το κολιέ στο χέρι σα βραχιόλι και φορέστε ένα λευκό πουκάμισο μέσα από φόρεμα και ψηλές κάλτσες με mary janes για να δώσετε μία παιχνιδιάρικη νότα στο look.

Info: Η συλλογή θα διατίθεται από τις 8 Μαρτίου στην Αθήνα, στα κατάστημα της H&M στην Ερμού 22, Ερμού 54 και Πλάτωνος 5 στο Χαλάνδρι ενώ στη Θεσσαλονίκη στο κατάστημα στην οδό Τσιμισκή 40.

site: hm.com/gr/

Περισσότερα θέματα για τη συλλογή της Marni for H&M:
Δείτε όλες τις φωτογραφίες από την καμπάνια της συνεργασίας του οίκου Marni με την Η&Μ.
Όλο το Hollywood στο πάρτυ του οίκου Marni για το H&M.
Δείτε όλη τη σειρά Marni για το H&M με τιμές.
Οι διάσημοι Έλληνες στο preview της συλλογής της Marni για την H&M.
Όλα τα Marni for H&M τελικά ποιος πρόλαβε να τα πάρει;