H δυναμική επιστροφή του John Galliano

H δυναμική επιστροφή του John Galliano

Ήρθε η ώρα για την επιστροφή του μεγάλου σχεδιαστή;

Ένας χρόνος πάει από το σκάνδαλο Galliano και την απόλυση του ταλαντούχου σχεδιαστή από τον οίκο Dior. Όμως, τώρα η φημολογία για ενδεχόμενη επιστροφή του άρχισε να φουντώνει ειδικά μετά και την αποχώρηση του Derek Lam από τα ηνία του διάσημου για τα δερμάτινα είδη του ιταλικού οίκου Tod's.

Πολλοί, λοιπόν, άρχισαν να μιλούν για μια capsule συλλογή για το fashion house Tod's με την υπογραφή Galliano, αλλά και για αναβίωση με τον John Galliano ως creative director του οίκου της iconic Elsa Schiaparelli, που ανήκει από το 2007 επίσης στον Diego Della Valle, ιδιοκτήτη του maison Tod's.

Παρόλο που ο Della Valle έσπευσε να διαψεύσει τις φήμες, φέτος είναι μάλλον η χρονιά που ο οίκος Schiaparelli θα ξαναπάρει ζωή, καθώς κατά τη διάρκεια της έκθεσης που έχει εγκαίνια το Μάιο στο MET της Νέας Υόρκης με θέμα τη δουλειά της Miuccia Prada και της Elsa Schiaparelli είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνει μια ανακοίνωση του νέου head designer που θα αναλάβει τον θρυλικό οίκο Schiaparelli. Εν αναμονή, λοιπόν, των εξελίξεων.