Πόσο κόστισε το τρένο-υπερπαραγωγή στο show του οίκου Louis Vuitton;

Πόσο κόστισε το τρένο-υπερπαραγωγή στο show του οίκου Louis Vuitton;

Ένα show πραγματικά υπερπαραγωγή που κόστισε αρκετά εκατομμύρια δολάρια.

Είτε σας αρέσουν οι δημιουργίες του οίκου Louis Vuitton είτε τις θεωρείτε πια χωρίς ιδιαίτερο spirit οφείλετε να ομολογήσετε πως κάθε φορά η παρουσίασή τους είναι μοναδική. Έτσι, λοιπόν, μετά τα περσινά ασανσέρ και το καρουσέλ που μας εντυπωσίασαν φέτος ο Marc Jacobs του Louis Vuitton αποφάσισε να μας αφήσει κυριολεκτικά με το στόμα ανοικτό.

Βλέπετε στην αρχή του show της νέας χειμωνιάτικης 2012-13 συλλογής ένα τρένο σε πραγματικό μέγεθος (όχι μινιατούρα όπως στον οίκο Chanel) εισέβαλλε στην πασαρέλα σφυρίζοντας και τα μοντέλα κατέβηκαν από εκεί σαν πραγματικές αριστοκράτισσες, πλούσιες ταξιδιώτισσες. Πόσο, όμως, κόστισε όλο αυτό το υπερθέαμα που προκάλεσε το χειροκρότημα του κοινού;

Αν και οι υπεύθυνοι του οίκου αρνήθηκαν να σχολιάσουν την τιμή του, ένα μοντέλο, η Kel Markey, που συμμετείχε στο show δήλωσε πως άκουσε πως το συγκεκριμένο τρένο με την ατμομηχανή και τα αρχικά του Louis Vuitton επάνω του κόστισε γύρω στα 8 εκατομμύρια δολάρια. Μάλιστα πρόσθεσε πως μέσα ήταν φουλ επενδεδυμένο με ξύλο και ταπετσαρίες παρόλο που οι θεατές δεν μπορούσαν να το δουν (όχι, δηλαδή «από έξω κούκλα και μέσα πανούκλα»).

Αυτό θα πει πολυτέλεια.

Απολαύστε το βίντεο με το show του οίκου Louis Vuitton.