Ετοιμαστείτε να αποκτήσετε το δικό σας σακίδιο Eastpak Artist Studio!

Ετοιμαστείτε να αποκτήσετε το δικό σας σακίδιο Eastpak Artist Studio!

Τα μοναδικά σακίδια της Eastpak δια χειρός μερικών από των πιο σπουδαίων καλλιτεχνών στον κόσμο, μπορούν να γίνουν δικά σας την ερχόμενη Δευτέρα 19 Μαρτίου. Αρκεί να είστε γρήγοροι!

Η Eastpak, η αυθεντική urban lifestyle μάρκα, σας προτείνει στις 19 Μαρτίου να ρυθμίσετε τα ξυπνητήρια σας για νωρίς το πρωί, καθώς όλες οι δημιουργίες του Eastpak Artist Studio θα είναι προς πώληση. Η Eastpak έχοντας στρατολογήσει μερικούς από τους κορυφαίους καλλιτέχνες του κόσμου, κατάφερε όλα τα 250 σακίδια να είναι μοναδικά έργα τέχνης και για αυτό τον λόγο είναι διαθέσιμα μόνο για όσους προλάβουν! Όλα τα έσοδα θα πάνε στον φιλανθρωπικό οργανισμό Designers Against AIDS.

130 καλλιτέχνες. 17 χώρες. Πάνω από 200 σακίδια Eastpak. 1 φιλανθρωπικός σκοπός. Όπως αποδείχθηκε, αυτά ήταν τα μοναδικά συστατικά που χρειάστηκαν για να παραχθούν 250 μοναδικές καινοτόμες και δημιουργικές εκδοχές του κλασικού Padded Pak'r σακιδίου. Η πρώτη επίσημη παρουσίαση των έργων τέχνης έγινε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας στο Βερολίνο και τώρα και οι 250 τσάντες είναι έτοιμες για να πουληθούν μέσα από το website www.eastpak.com/artiststudio στις 19 Μαρτίου 2012. Οι τιμές των τσαντών κυμαίνονται από 75 έως 450 ευρώ. Όλα τα έσοδα θα πάνε στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Designers Against AIDS. Η Eastpak προσφέρει δωρεάν αποστολή όλων των σακιδίων σε οποιοδήποτε προορισμό στον κόσμο.

Ο Toon Kympers, ο Production Director της Eastpak, δήλωσε για το σπουδαίο αυτό γεγονός: «Το κάθε σακίδιο του Eastpak Artist Studio είναι μια ξεχωριστή δημιουργία. Η μοναδική αντίληψη του κλασικού σακιδίου Eastpak από κάποιες από τις πιο δημιουργικές προσωπικότητες του κόσμου. Με αυτό τον τρόπο, οι τσάντες της Eastpak αντικατοπτρίζουν ακόμα πιο πολύ το περιβάλλον αλλά και την κοινωνία στο σύνολό της. Γι' αυτό τον λόγο είμαστε περήφανοι που δίνουμε κάτι σε αυτή την κοινωνία που μας γεμίζει έμπνευση, δωρίζοντας όλα τα έσοδα από αυτό το project στους DAA.»

Για περισσότερες πληροφορίες και αγορά δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το www.eastpak.com/artiststudio

*Δείτε την διαδικασία κατασκευής τριών μοναδικών σακιδίων Eastpak από τρεις σπουδαίους Έλληνες δημιουργούς, τον Κωνσταντίνο Ρήγο, την Τζωρτζίνα Σκαλίδη και τον Al Giga.