Ο Karl έχει τύψεις

Ο Karl έχει τύψεις

Και στέλνει στην Adele μια ολόκληρη συλλογή από τσάντες Chanel

Ακόμα το φυσάει και δεν κρυώνει ο Karl Lagerfeld το στραβοπάτημα που έκανε να χαρακτηρίσει "λίγο χοντρή" την Adele. Μπορεί μεν να έσπευσε να μαζέψει τη δήλωσή του λέγοντας πως είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής της αγαπημένης τραγουδίστριας και πως παρεξηγήθηκαν τα λόγια του αλλά φαίνεται πως δεν κατόρθωσε να επανορθώσει εντελώς τη ζημιά και κάνει άλλη μια κίνηση εξιλέωσης.

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για το κανάλι του οίκου Chanel στο YouTube, «ο Lagerfeld ανέφερε πως είναι στα σχέδιά του να επανορθώσει τη κατάσταση» είπε πηγή στην εφημερίδα The Sun. «Είπε λοιπόν στους συνεργάτες του να στείλουν στην Adele ό,τι πιο εκλεκτό έχει να προσφέρει ο οίκος, αφού έμαθε πως η τραγουδίστρια λατρεύει τις τσάντες».

«Μάλιστα είπε πως πραγματικά θέλει να επανορθώσει τις σχέσεις τους, ώστε να μπορέσουν ίσως να συνεργαστούν στο μέλλον. Και ότι την βλέπει να είναι η πρωταγωνίστρια στην καμπάνια για τις τσάντες Chanel Mademoiselle, όταν τελειώσει το συμβόλαιο με την Blake Lively. Είναι εκνευρισμένος με τον εαυτό του γιατί κατέληξε να την προσβάλει ενώ αυτό που ήθελε ήταν να της κάνει ένα κομπλιμέντο. Πιστεύει πως είναι όμορφη και την αποκαλεί θεϊκή».

Τέλος πάντων, αν ήμασταν στη θέση της Adele, μετά από όλες αυτές τις δηλώσεις μεταμέλειας -και με ολόκληρη συλλογήαπό τσάντες Chanel στα πόδια μας- θα δίναμε άφεση αμαρτιών στον Kaiser!