Οι fashion στιγμές της Κate Middleton γίνονται κέρινες

Οι fashion στιγμές της Κate Middleton γίνονται κέρινες

Τέσσερα ομοιώματα από κερί της Kate Middleton ετοιμάστηκαν για να τιμηθεί η επέτειος του γάμου της.

Η επέτειος του γάμου της Kate Middleton με τον Prince William (πάει κιόλας ένας χρόνος) θα τιμηθεί με δόξα και τιμές με το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων Madame Tussauds να ετοιμάζει έναν παγκόσμιο φόρο τιμής στις πιο fashion στιγμές του νέου μέλους της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Έτσι, λοιπόν, σήμερα σε τρία μουσεία Madame Tussauds θα αποκαλυφθούν ομοιώματα της Kate Middleton και του πρίγκιπα William. Παρόλο που το McQueen νυφικό (η σπουδαιότερη fashion στιγμή της Kate) δεν αντιγράφηκε κέρινα, στο Madame Tussauds της Νέας Υόρκης η Kate θα φιγουράρει με το Alexander McQueen που φόρεσε στην επίσκεψή της στη Βόρεια Αμερική, ενώ στο μουσείο του Amsterdam με το δαντελένιο Alice Temperley που φόρεσε στην πρεμιέρα της ταινίας «War Horse». Στο Λονδίνο θα υπάρχει το αντίγραφο της με το μπλε Issa φόρεμα που φορούσε όταν ανακοινώθηκαν οι αρραβώνες, ενώ τέλος στο Blackpool της Αγγλίας, που όμως το ομοίωμα θα αποκαλυφθεί στις 18 Απριλίου η Kate θα φιγουράρει με το Jenny Packham που φορούσε στην πρώτη της επίσημη έξοδο ως κυρία του πρίγκιπα William.

To κόστος για όλα τα ομοιώματα άγγιξε περίπου τα 150 χιλιάδες ευρώ, ενώ χρειάστηκαν τέσσερις μήνες και συνεργασία με τους σχεδιαστές των φορεμάτων για να είναι τα αντίγραφα όσο το δυνατόν πιο πιστά. Και όλα αυτά για την επέτειο του πρώτου χρόνου. Φανταστείτε τι θα γίνει στην επέτειο των δέκα χρόνων γάμου.