H Βίβλος της γαλλικής μόδας τώρα και αγγλόφωνη;

H Βίβλος της γαλλικής μόδας τώρα και αγγλόφωνη;

Σύντομα η γαλλική Vogue θα κυκλοφορεί και σε αγγλική version.

Μπορεί να λατρεύουμε το Παρίσι και η εβδομάδα μόδας του να είναι πάντα η πιο glam και πολυαναμενόμενη, όμως όπως και να το κάνουμε για τους περισσότερους από εμάς τα αγγλικά μας είναι καλύτερα από τα γαλλικά μας.

Έτσι αν και θα συνεχίσουμε να δυσκολευόμαστε να συνεννοηθούμε όταν επισκεπτόμαστε την Πόλη του Φωτός δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα στο να ξεφυλλίζουμε την γαλλική Βίβλο της μόδας.

Την Παρασκευή στο twitter διαβάσαμε το παρακάτω tweet από το λογαριασμό της γαλλικής Vogue που χαρακτηριστικά ανέφερε: «France gave the US the Statue of Liberty, now we are taking Vogue.fr to the wider world... get ready for #VogueParisinEnglish».

Αν και είναι πολύ πιθανόν το συγκεκριμένο tweet να αναφερόταν μόνο στο site το οποίο θα αποκτήσει μια δεύτερη γλώσσα προσιτή σε ακόμη μεγαλύτερο εύρος κοινού, ελπίζουμε, όμως, πως η νέα εποχή της Vogue με την Emmanuelle Alt επικεφαλή είναι και αγγλόφωνη και πως θα έχουμε την τύχη να διαβάζουμε κανονικά πλέον και χωρίς τη βοήθεια μεταφραστή τη γαλλική Vogue και όχι απλά να μελετάμε τα editorial της.