Αποκαλύφθηκε: το νέο περιοδικό της Carine Roitfeld

Αποκαλύφθηκε: το νέο περιοδικό της Carine Roitfeld

Και μας αρέσει πολύ!

Μήνες τώρα έχουν κυκλοφορήσει τα νέα πως η, κάποτε σιδηρά κυρία της Γαλλικής Vogue, Carine Roitfeld ετοιμάζει το δικό της περιοδικό αλλά έκτοτε δεν διέρρευσε καμιά άλλη πληροφορία.

Σήμερα, λοιπόν, η Roitfeld έκανε την αποκάλυψη στο site WWD, παρουσιάζοντας όχι μόνο το όνομα του περιοδικού αλλά και τις μακέτες του εξωφύλλου και ενός editorial μόδας, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά τους λόγους που την αγαπάμε με πάθος. Τα αρχικά της, «CR», με τα οποία υπέγραφε όλα της τα editorial τα δέκα χρόνια που υπήρξε διευθύντρια της Βίβλου της μόδας, έχουν "χτυπηθεί" πάνω στο ματ εξώφυλλου του πρώτου τεύχους, το οποίο είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο και θα βγαίνει δύο φορές το χρόνο.

«Το όνομα δεν είναι και μεγάλη έκπληξη αλλά, εντάξει» είπε η Roitfeld. Έσπευσε όμως να τονίσει πως αυτό αυτό που μετράει είναι το περιεχόμενό του, το οποίο «θα είναι μια γιορτή της μόδας και της δημιουργικότητας από διάσημα ονόματα αλλά και νέα αστέρια στο χώρο της φωτογραφίας, του modelling και του styling».

Και εμείς περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε περισσότερα.