Μια ματιά στην ντουλάπα της Daphne Guinness

Μια ματιά στην ντουλάπα της Daphne Guinness

Πάρτε μια πρώτη γεύση από τις δημιουργίες που θα δημοπρατηθούν από τον οίκο Christie's.

Με την πολυαναμενόμενη δημοπρασία από τον οίκο Christie's στο Λονδίνο 100 κομματιών από την ντουλάπα της iconic φασιονίστα και βαθύπλουτης κληρονόμου Daphne Guinness να είναι προγραμματισμένη για τις 27 Ιουνίου κυκλοφόρησαν κάποιες πρώτες φωτογραφίες από το τι πρόκειται να βγει στο σφυρί.

Εκτός από δημιουργίες των Azzedine Alaia, Gareth Pugh, Lanvin, Chanel και Balenciaga, θα δημοπρατηθούν ένα strapless φόρεμα του Γάλλου couturier Christian Lacroix, ένα λευκό σατέν μίνι φόρεμα του Christopher Kane, ένα ασημένιο του Alexander McQueen αλλά και ψηλοτάκουνα παπούτσια του Noritaka Tatehana –αυτά ακριβώς που έχετε δει να φορά επανειλημμένως και η Lady Gaga.

a1_copy_copy

Φυσικά όλα τα ρούχα θα είναι σε μέγεθος μικροσκοπικό, καθώς η σαραντατετράχρονη Daphne είναι πολύ αδύνατη, οπότε οι επίδοξες πλειοδότες αν θέλουν να τα φορέσουν θα πρέπει να διαθέτουν και το ανάλογο κορμί.

Οι τιμές θα ξεκινούν από 350 ευρώ περίπου και θα φτάνουν μέχρι τις 25 χιλιάδες ευρώ ενώ όλα τα χρήματα που αναμένεται να ξεπεράσουν τα 120 χιλιάδες ευρώ θα διατεθούν στο ίδρυμα της αείμνηστης Isabella Blow που η Daphne Guinness ίδρυσε στη μνήμη της.

a2_copy_copy_copy