Ο οίκος Gucci κατακτά τη Shanghai

Ο οίκος Gucci κατακτά τη Shanghai

Κάτι τρέχει στη Shanghai.

Αυτό το Σάββατο η καρδιά του ιταλικού οίκου Gucci θα χτυπά στη Shanghai της Κίνας, καθώς είναι προγραμματισμένα 3 μεγάλα Gucci events. Αρχικά σε ένα cocktail party θα αποκαλυφθεί η νέα Gucci καμπάνια με πρωταγωνίστρια την Κινέζα ηθοποιό Li Bing Bing και αμέσως μετά στην περιοχή Wai Tan Yuan ένα fashion show θα πραγματοποιηθεί με πλήθος celebrities –ανάμεσά τους και η Hilary Swank- να το παρακολουθεί στην πρώτη σειρά.

Τέλος, ένα μεγάλο after party θα ακολουθήσει στο Gucci club, ένα τριώροφο χώρο που διαμορφώθηκε ειδικά για το event, όπου οι καλεσμένοι θα θαυμάσουν μερικές βραδινές τουαλέτες Gucci, ενώ θα τραγουδήσει και ο Bryan Ferry. Και φυσικά όλα αυτά με τη Frida Giannini, creative director του ιταλικού οίκου, παρούσα να εκτελεί χρέη οικοδέσποινας.

Με τον οίκο Louis Vuitton να ετοιμάζει ένα τεράστιο fashion show στη Shanghai στα τέλη Ιουλίου και τον Dior το προηγούμενο Σαββατοκύριακο να παρουσιάζει και πάλι στην κινεζική πόλη την τελευταία του συλλογή υψηλής ραπτικής, το Παρίσι φαίνεται να μετακόμισε στην Κίνα και όλα δείχνουν πως τα μεγάλα fashion houses βρήκαν το νέο αδηφάγο καταναλωτικό κοινό τους στην Ανατολή.