Η Vivienne Westwood εμπνέεται από τη Βασίλισσα της Αγγλίας

Η Vivienne Westwood εμπνέεται από τη Βασίλισσα της Αγγλίας

Μια glam συλλογή για red carpet εμφανίσεις

Η μεγάλη κυρία της Βρετανικής μόδας υπογράφει την The Red Carpet Capsule Collection, μια συλλογή που δημιούργησε με αφορμή την επέτειο της ενθρόνισης της Βασίλισσας. Η διάσημη σχεδιάστρια εμπνεύστηκε από δημιουργίες που όντως φόρεσε η Βασίλισσα σε εμφανίσεις της, βάζοντας βέβαια τον πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα που λατρεύουμε στα σχέδιά της, όπου η κομψότητα συναντά την επόμενη λέξη του στυλ.

Η χρωματική παλέτα είναι πιο ήπια και πιο θηλυκή από ό,τι συνηθίζει η Westwood, με πρωταγωνιστές το απαλό γκρι, το γαλάζιο, το ροζ της πούδρας και το κοραλί, και από πολυτελή υφάσματα, όπως το μετάξι, ο ταφτάς, οργάντζα κλπ.

«Τα ρούχα μου αναδεικνύουν την προσωπικότητα της γυναίκας που τα φοράει, είναι αρκετά θεατρικά, όμως είναι ρούχα που φοριούνται, σωστά σχεδιασμένα και σου δίνουν τη δυνατότητα να εκφραστείς μέσα από αυτά» είπε η Westwood και συμπλήρωσε: «Επίσης, προκαλούν τους ανθρώπους που τα βλέπουν, θέλουν να έρθουν και να σου μιλήσουν. Έχεις μια πολύ πιο ενδιαφέρουσα ζωή αν φοράς ρούχα που εντυπωσιάζουν».

Η The Red Carpet Capsule Collection θα είναι διαθέσιμη στις boutique της Vivienne Westwood από τον Μάιο.