Τι ετοιμάζει ο John Galliano;

Τι  ετοιμάζει ο John Galliano;

Σε πολύωρο γεύμα με την Grace Coddington ο σχεδιαστής



Από το σκάνδαλο με τα αντισημιτικά σχόλια που εκτόπισε τον John Galliano από τον οίκο Dior και τον κόσμο της μόδας γενικότερα, ελάχιστες εμφανίσεις του έχουμε δει.

Ο σχεδιαστής κλείστηκε στον εαυτό του - ιδίως μετά την περίοδο απεξάρτησής του, και τα μόνα νέα που είχαμε για αυτόν ήταν ο σχεδιασμός του νυφικού για την Kate Moss, η παρουσία του στο γάμο της καθώς και στα γενέθλια του γνωστού Λονδρέζου DJ, Jeremy Healey.

Τα τελευταία νέα έρχονται από το twitter και την αρθρογράφο μόδας Dana Thomas η οποία έγραψε: "Συμβαίνει τώρα: ο John Galliano γευματίζει με την Grace Coddington στο Manhattan και της λέει πως είναι πολύ ενθουσιασμένος ... για κάτι!"

Τι είναι άραγε αυτό το "κάτι";

H Grace ερωτήθηκε αν όντως έγινε αυτή η συνάντηση και το επιβεβαίωσε χωρία να απαντήσει περί τίνος επρόκειτο, λέγοντας απλά ένα "δεν μπορώ να πω περισσότερα. θα τα μάθετε ή μάλλον θα τα δείτε όλα την κατάλληλη στιγμή".

Δεν θέλουμε να προτρέξουμε, όμως ο σχεδιαστής έχει βαλθεί να κάνει το μεγάλο comeback, κι εφόσον η Britney Spears του πήρε τη θέση του κριτή στο πάνελ του X Factor, υποψιαζόμαστε πως η creative director της Vogue και το μυαλό πίσω από το America's Next top Model, Grace, έχει κάτι υπόψιν της. Δεν είναι κρυφό πως η παραγωγή αναζητά τα νέα μέλη της κριτικής επιτροπής του fashion reality.