O Roberto Cavalli τα λέει «έξω από τα δόντια»

O Roberto Cavalli τα λέει «έξω από τα δόντια»

Ο σχεδιαστής Roberto Cavalli δεν μασάει τα λόγια του αλλά τα βάζει με ό,τι τον ενοχλεί.

Αφού σε πρόσφατη συνέντευξή του δεν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την αμερικανική μόδα και τη βασίλισσά της, editor-in-chief της αμερικανικής έκδοσης της Vogue Anna Wintour, ο σχεδιαστής Roberto Cavalli συνεχίζει να εκφράζεται ανοικτά μέσω του twitter.

Αντί, λοιπόν, να βάλει έναν εικοσάχρονο social media expert να διαχειρίζεται το λογαριασμό του στο twitter το κάνει ο ίδιος επισημαίνοντας μάλιστα πως αγαπά να εκφράζει τις σκέψεις του και δεν το χρησιμοποιεί για «χαριτωμενιές» τύπου «καλημέρα» και «καληνύχτα». Στις 140 λέξεις του κάθε του tweet ο Roberto συνέχισε να εκφράζει τις ανησυχίες του για τη μόδα και το σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον λάτρη του animal print Roberto, o Marc Jacobs είναι ο μόνος που παραδέχεται από την αμερικανική φουρνιά σχεδιαστών –και μάλιστα στις συλλογές του για τη δική του σειρά και όχι για τον Louis Vuitton όπου εκτελεί χρέη creative director-, ενώ σε πενήντα χρόνια τα βιβλία της μόδας δε θα έχουν να γράψουν τίποτα με την δημιουργικότητα να έχει δώσει τη θέση της στην εμπορικότητα. Φυσικά, από τα «τιτιβίσματά» του δεν έλειψε και η Anna Wintour για την οποία έγραψε πως δεν πηγαίνει στα show του γιατί εκείνος δεν βάζει διαφημίσεις στο περιοδικό που αυτή διευθύνει. Ένας πόλεμος ξεκινά;