Ποιος είναι ο Cyril Cabellos;

Ποιος είναι ο Cyril Cabellos;

Ο νέος διευθυντής επικοινωνίας του οίκου Carven

Ο Cyril Cabellos, διευθυντής επικοινωνίας και ειδικών projects στον οίκο Yves Saint Laurent, μετατέθηκε και προήχθη σε διευθυντής επικοινωνίας του οίκου Carven. Μάλιστα είναι η πρώτη φορά που ο οίκος προβαίνει σε επικοινωνιακή πολιτική από την αναβίωσή του το 2009. Η θέση, λοιπόν, δημιουργήθηκε για πρώτη φορά. Ο creative director του Carven, Guillaume Henry θεωρείται ο νέος Saint Laurent από τον κόσμο της μόδας- άρα ίσως δεν είναι και τόσο τυχαία η επιλογή του.


Ο Cabellos, πριν τον YSL είχε εργαστεί στο γραφείο τύπου του Dior Homme από το 2004 έως το 2007. Ο πολυμήχανος Cyril θα εργαστεί δίπλα στον γενικό διευθυντή Henri Sebaoun και τον Guillaume Henry σε μία σειρά από επικοινωνιακά projects που αφορούν από digital μέχρι τη διοργάνωση special events.


H ομάδα αυτή τη στιγμή οργανώνεται για το guest show του Carven στο μεγάλο fashion event της Φλωρεντίας, Pitti Immagine Uomo. Τον Ιούνιο, θα παρουσιαστεί η ανοιξιάτικη ανδρική συλλογή του οίκου για το 2013 και ο νέος διευθυντής επικοινωνίας πρέπει να δώσει τον καλύτερό του εαυτό.