Με δανεικό φόρεμα η Heidi Klum στο λανσάρισμα της σειράς κοσμημάτων που υπογράφει

Με δανεικό φόρεμα η Heidi Klum στο λανσάρισμα της σειράς κοσμημάτων που υπογράφει

Ας είναι καλά ο φίλος της, Michael Kors

Στη Νέα Υόρκη βρέθηκε το διάσημο μοντέλο για το λανσάρισμα της νέας της σειράς κοσμημάτων για την QVC αλλά και την επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας της με την Babies'R'Us, αλλά πριν καλά καλά πατήσει το πόδι της στο Μεγάλο Μήλο, την περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη όπως διαβάσαμε στο racked.com: η βαλίτσα της χάθηκε στο αεροδρόμιο.

Και αυτό μπορεί να μην ήταν και τόσο τραγικό, αν δεν είχε να πάει αμέσως στο event όπου την περίμεναν οι εκπρόσωποι των media για να μοιραστεί μαζί τους τα νέα της. Ευτυχώς, ο φίλος της Michael Kors έσπευσε σε βοήθεια, στέλνοντας στο δωμάτιό της το κομψό μαύρο φόρεμα με το οποίο εμφανίστηκε ενώ όσον αφορά στα αξεσουάρ, επέλεξε κομμάτια από την συλλογή Wildlife που υπογράφει.

Όπως είπε στους δημοσιογράφους, η Klum ασχολείται πολύ με τις συλλογές της και μάλιστα σχεδιάζει κοσμήματα στο σπίτι κάθε Σάββατο πρωί. Αν και μέσα από τα σχέδιά της εκφράζει το προσωπικό της γούστο και στυλ, είπε πως προσπαθεί τα κομμάτια να ταιριάζουν στο lifestyle των πελατών της: «Θέλω να φτιάχνω πράγματα που κάνουν αίσθηση... Να μην τα έχεις ξαναδεί» δήλωσε, μεταξύ άλλων, στο event.