Μία γκαρνταρόμπα να τη φας στο πιάτο

Μία γκαρνταρόμπα να τη φας στο πιάτο

Αυτές οι συλλογές μας άνοιξαν την όρεξη.

Όχι δε θέλουμε να σας ανοίξουμε την όρεξη, απλά φαίνεται πως οι μεγάλοι οίκοι βαρέθηκαν τις δίαιτες και έπεσαν με τα μούτρα στο φαγητό. Πώς αλλιώς να εξηγήσουμε τη φετινή τους εμμονή με κάθε είδους φρούτο καρπό και ζαρζαβατικό;

Οι μιλανέζικες πασαρέλες γέμισαν ντομάτες, καρότα και πιπεριές καθώς η παρουσίαση της σειράς Moschino Cheap & Chic θύμισε πιο πολύ λαϊκή αγορά. Αξεσουάρ για τα μαλλιά, αστεία φορέματα στολισμένα με print από φρούτα ήταν μόνο η αρχή καθώς στο ίδιο σχεδιαστικό μοτίβο κινήθηκε και ο οίκος Dolce&Gabbana.

Το διάσημο σχεδιαστικό δίδυμο μας πήγε ένα νοσταλγικό ταξίδι στην Ιταλία του '50 με υπέροχα ψάθινα καλάθια ανά χείρας, καυτά σορτσάκια και μικροσκοπικά μπουστάκια όλα στολισμένα με τα απαραίτητα τυπώματα από καρπούς και φρούτα. Έντονα χρώματα, ζουμερά πορτοκαλί, πράσινα και κίτρινα έδωσαν στο καλοκαίρι τη φρεσκάδα που χρειαζόταν.

Εάν σε όλα αυτά προσθέσουμε τις υπέροχες δημιουργίες της Charlotte Olympia με το φύλλο να στολίζει από τσάντες μέχρι ψηλοτάκουνα πέδιλα, τα prints στα πάνινα Ked's και τα πορτοκάλια και λεμόνια που παρατηρήσαμε στα αξεσουάρ του οίκου Juicy, τότε δεν υπάρχει αμφιβολία πως αυτό το καλοκαίρι θα «χορτάσει το μάτι μας».