O οίκος Prada σε δημιουργικό οργασμό

O οίκος Prada σε δημιουργικό οργασμό

Ο φετινός Μάιος θα μπορούσε απλά να μετονομασθεί σε μήνα Prada.

Μετά τα εγκαίνια της έκθεσης «Schiaparelli and Prada: Impossible Conversations» στο MET της Νέας Υόρκης, όπου ο οίκος Prada έντυσε πληθώρα καλεσμένων, το ιταλικό fashion house συνεχίζει να βρίσκεται σε δημιουργικό οργασμό ανακοινώνοντας και παρουσιάζοντάς μας συνεχώς νέα projects.

Από τη μια, λοιπόν, η Εθνική Ομάδα Ιστιοπλοΐας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου σε λίγους μήνες θα σπονσοράρεται από το maison Prada που θα ντύσει τους Ιταλούς αθλητές και θα βάλει το logo του στον τεχνικό εξοπλισμό και στα πανιά των ιταλικών πλοίων.

Από την άλλη μας παρουσίασε μια νέα capsule collection από φορέματα και αξεσουάρ με πολύ ζωντανά και έντονα print και vintage αναφορές. Η συλλογή αυτή που θα κυκλοφορήσει στα μέσα Μαΐου με το χαρακτηριστικό όνομα «Le Voyageur 2012 Collection» είναι ένα ταξίδι σε όλο τον κόσμο. Γεωμετρικά σχέδια και prints από καρτ-ποστάλ από πόλεις όπως το Μιλάνο, η Βενετία, το Παρίσι και το Λονδίνο συνταιριάζονται μοναδικά πάνω στα φορέματα και τα μεταξένια φουλάρια, τα παπούτσια αλλά και τις τσάντες αυτής της συλλογής.

Τέλος, άλλη μια συλλογή με Prada τσάντες θα κυκλοφορήσει, αλλά αυτή τη φορά μόνο στη Νέα Υόρκη. Ο λόγος για εννιά iconic σχέδια του οίκου Prada από το 1991 μέχρι και το 2005 που το ιταλικό fashion house αποφάσισε να ξαναλανσάρει στην αρχική τους version με τη διαχρονική και συλλεκτική τους αξία να τις κάνει ανάρπαστες.