Azealia Banks: είναι το νέο «it» κορίτσι της μόδας;

Azealia Banks: είναι το νέο «it» κορίτσι της μόδας;

Το κορίτσι που όλοι μιλούν για εκείνη εδώ και 8 μήνες στη μουσική βιομηχανία είναι το νέο talk of the town και στο χώρο της μόδας.

Την Azealia Banks είναι αδύνατον να μην την έχετε προσέξει. Δεν είναι μόνο που ραπάρει καλύτερα και από άνδρα, ούτε γιατί μπορεί να πει τη λέξη «αιδοίο» αμέτρητες φορές μέσα σε ένα και μόνο τραγούδι και όλοι στο πάρτι του Karl Lagerfeld να σιγοτραγουδούν χωρίς να σοκάρονται.

Είναι γιατί στις συνεντεύξεις της βγάζει μια ανεπιτήδευτη αυτοπεποίθηση. Είναι γιατί ποζάρει καλύτερα και από top model με αέρα super diva και γιατί στα 20 της έχει ήδη φωτογραφηθεί από τον Terry Richardson, κάθεται front row σε επιδείξεις μόδας, τραγουδά στα after-parties των Mulberry και Kanye West και κλέβει τις εντυπώσεις στο Coachella όχι μόνο με το performance της αλλά και με τα outfit της.

Αν τα παραπάνω δεν σας είναι αρκετά για να πειστείτε πως η «Yung Repunxel» θα είναι πάντα über cool τότε ξεφυλλίστε το τεύχος που κυκλοφορεί της βρετανικής βίβλου της μόδας «Love» και φιλοξενεί συνέντευξή της ή το «W» για να μάθετε πως φοριούνται σωστά τα studded Versace από ζουμερές σιλουέτες.

Μάλιστα τώρα που συνεργάζεται και με τον μάνατζερ της Lady Gaga βλέπουμε τη Lana Del Rey να μην ποζάρει για τη Vogue ποτέ ξανά.

Απολαύστε το υπέροχο κλιπ του hit της «212».