Ο Giorgio Armani στις Κάννες

Ο Giorgio Armani στις Κάννες

Σε συνεργασία με τον Sean Penn, ο Ιταλός σχεδιαστής διοργανώνει ένα δείπνο με σκοπό την συγκέντρωση εσόδων για την παροχή βοήθειας στην Αϊτή.

Το event, που ονομάζεται «Haiti: Carnival in Cannes» θα παρουσιάσει ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, μαζί με την Petra Nemcova, και όλα τα έσοδα από αυτό θα διατεθούν σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, συμπεριλαμβανομένων και των πρωτοβουλιών J/P HRO, που ανήκει στον Penn, τον οργανισμό Happy Hearts της Nemcova αλλά και το Artists for Peace and Justice.

«Νιώθω υπερήφανος που στέκομαι δίπλα στον Sean Penn σήμερα, έναν άνθρωπο πραγματικά σπάνιας ποιότητας», δήλωσε ο Armani. «Καταρχήν με κέρδισε με το εκπληκτικό ταλέντο του σαν ηθοποιός. Είναι σπουδαίος σκηνοθέτης. Και πλέον, είναι πιστός φίλος. Τώρα, μπορεί να αλλάζει και τις ζωές των ανθρώπων. Είναι τομή μου να γίνομαι μέρος του αξιοσημείωτου ανθρωπιστικού έργου του. Για όλους αυτούς τους λόγους, το να βρίσκομαι στις Κάννες αποτελεί κομβικό σημείο στην καριέρα μου».

Ο Sean Penn, από την μεριά του, είπε ότι «νιώθω πραγματικά ευγνώμων που ο φίλος μου, Giorgio Armani, στηρίζει τόσο γενναιόδωρα τον J/P HRO. Για την ανοικοδόμηση της Αϊτής θα χρειαστούν πολλά χρόνια ακόμα, καθώς και άνθρωποι παθιασμένοι με τον σκοπό. Νιώθω τιμή που ο κύριος Armani βρίσκεται στο πλευρό μου σε αυτή την προσπάθεια».

Το event θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 18 Μαΐου, στο Agora Pavilion των Καννών.