Angelo di Spirito Rosa: ροζάριο με ελληνική υπογραφή

Angelo di Spirito Rosa: ροζάριο με ελληνική υπογραφή

Δεν είναι απλά κοσμήματα, είναι το ιδανικό δώρο για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Η Μαριάτζελα Παράβαλου και ο Βασίλης Τρίκαρδος δεν είναι άλλο ένα it ζευγάρι που αποφάσισε να λανσάρει μια δική του σειρά πουλώντας το «όνομά» του. Είναι οι δύο άνθρωποι που κρύβονται πίσω από μιας νέας κοπής Greek-based εταιρία κοσμημάτων που ναι μεν έχει την έδρα της στην Αθήνα, απευθύνεται, όμως, στην παγκόσμια αγορά. Μάλιστα αν συναντήσετε τους ίδιους στο showroom που εκθέτουν τους πολύτιμους κρεμαστούς θησαυρούς τους στο νούμερο 26 της οδού Πινδάρου στο Κολωνάκι, θα καταλάβετε με πόσο πάθος έχουν καταπιαστεί με αυτό το νέο τους project με το χαρακτηριστικό όνομα «Angelo di Spirito Rosa».

Στη Μαριάτζελα ανέκαθεν άρεσαν τα ροζάρια και τα simple chic κοσμήματα που μπορούν να φορεθούν all day long. Παράλληλα, λοιπόν, με τις σπουδές της πάνω στη μόδα στη διάσημη σχολή Parsons της Νέας Υόρκης, αποφάσισε να λανσάρει μαζί με το σύντροφό της μια σειρά κοσμημάτων ακριβώς όπως αυτά που θα ήθελε να φορά. Και αυτό έκαναν εδώ και περίπου 4 μήνες που «τρέχει» η Angelo di Spirito Rosa με τα σχόλια να είναι ήδη θριαμβευτικά.

Βλέπετε, σημασία στα κοσμήματα (όλα εμπνευσμένα από το Rosary style), που σχεδιάζουν στην Ελλάδα η Μαριάτζελα και ο Βασίλης αλλά φτιάχνονται στην Ινδία, έχει και η παραμικρή λεπτομέρεια από τον τρόπο που δένονται οι διαφόρων ειδών πολύτιμοι και ημιπολύτιμοι λίθοι πάνω σε κλωστή, ασήμι ή χρυσό μέχρι τη συσκευασία.

Και η συσκευασία εδώ δεν είναι απλή υπόθεση. Δοκιμαστικοί σωλήνες και μπουκάλια που θυμίζουν εργαστήρι αλχημιστή του Μεσαίωνα αναλαμβάνουν το ρόλο των κουτιών κοσμημάτων και γίνονται το τέλειο μέσο για να ταξιδέψουν τα Angelo di Spirito Rosa κοσμήματα σε όλον τον κόσμο.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε τόσο στο site όσο και στην επίσημη σελίδα της Angelo di Spirito Rosa στο facebook.

Δείτε το βίντεο και πάρτε μια ιδέα από τo μοναδικό packaging και την μαγεία των Angelo di Spirito Rosa κοσμημάτων.