Αποστολή Λονδίνο: Τα πιο hot παπούτσια της αγοράς

Αποστολή Λονδίνο: Τα πιο hot παπούτσια της αγοράς

Τι πουλάει πιο πολύ στην βρετανική πρωτεύουσα;

Νούμερο ένα προορισμός: Topshop! Εκεί που οι Αγγλίδες και οι απανταχού fashionistas κάνουν ουρά για ένα ζευγάρι από τα πιο άνετα και fashion forward σχέδια, επί ποδός. Η τελευταία μάλιστα σειρά της κόρης του ιδιοκτήτη της μεγάλης αλυσίδας, Ashley Green, γίνεται ανάρπαστη! Η πανέξυπνη κόρη του μεγιστάνα, λάνσαρε τη δική της σειρά, χρησιμοποιώντας ώς σήμα κατατεθέν το επίθετό της. Green, λοιπόν και φουλ της πράσινης σόλας που επίδοξα προσπαθεί να συναγωνιστεί την κόκκινη του Christian Louboutin. Μπορεί, όχι ακόμη στο βαθμό της καλαισθησίας, αλλά σίγουρα σε αυτόν της άνεσης, μιας και τα δοκιμάσαμε και σας διαβεβαιώνουμε πως είναι υπέρ-άνετα παρότι πανύψηλα. Όσο για τις τιμές; Από 140 έως 300 λίρες...

Δεύτερο best seller σε πιο all day στυλ, τα αθλητικά με πλατφόρμα, που είναι άνετα και στιλάτα, δίνοντας ύψος σχεδόν χωρίς να φαίνεται το τακούνι. Τα λατρέψαμε σε μπεζ, μονοχρωμίες, ασημί και φυσικά στην animal print βερσιόν τους η οποία μας εντυπωσίασε στην «ανοιχτή» εκδοχή της που δίνει ένα πιο καλοκαιρινό ύφος. Ανάρπαστα γίνονται και τα αθλητικά πλατφόρμα των Nike και ΙΜ.

Γενικά στις τάσεις πρωτοστατεί το animal print, σε μποτάκια, ψηλοτάκουνα, γόβες, πέδιλα, εσπαντρίγες, σαγιονάρες κλπ. Αμέσως μετά στην κατάταξη τα spikes και τα studs που δίνουν μία ροκ διάσταση στο βήμα μας απογειώνοντας το σύνολό μας. Από τις πιο αγαπημένες εταιρείες στο είδος, φυσικά τα Jeffrey Campbell που δίνουν το δυναμικό παρόν και στα χοντροτάκουνα πέδιλα με ξύλινο τακούνι. Άνεση και statement διάθεση στο μεγαλείο της, λοιπόν.

Προχωρώντας σε πιο casual καταστάσεις το ενδιαφέρον σχεδόν μονοποωλούν οι εσπαντρίγες τύπου Toms και Office σε μονοχρωμίες, ριγέ, χρυσό και prints όπως animal και σημαίες. Δε λείπουν από τη μάχη και τα κλασικά all star, με μεταλλικές λεπτομέρειες καθώς και τα επηρρεασμένα από τα '80's υπερυψωμένα πάνινα με λευκό χαρακτηριστικό πάτο. Τα κλασικά brogues δεν χάνουν σε απήχηση ποτέ και τα βλέπουμε να πλαισιώνουν τα πιο hipster και business like looks ταυτόχρονα, σε παστέλ και γήινες απόχρώσεις.

Τα πάντα διαχρονικά peep-toes δεν λείπουν από τις βιτρίνες των καταστημάτων, ούτε φυσικά και οι μπαλαρίνες. Πολύχρωμες και άνετες ανταλλάσσουν θέσεις στις προτιμήσεις με τα χαμηλά gladiator σανδάλια σε έθνικ σχέδια πειρασμό! Για πιο extreme και όχι μόνο προτιμήσεις αγαπήσαμε, όσο και οι Βρετανοί fashion lovers τα καταστήματα της United Nude!