Versace: μια πρώτη γεύση από την καμπάνια του επόμενου χειμώνα

Versace: μια πρώτη γεύση από την καμπάνια του επόμενου χειμώνα

Gothic, underground και απίστευτα sexy!

Ο ιταλικός οίκος Versace μαζί με τον Burberry είναι οι πρώτοι που ανοίγουν το χορό των διαφημιστικών καμπανιών του επόμενου χειμώνα αποκαλύπτοντας μας ένα πρώτο preview.

Πρωταγωνίστρια παίρνοντας τη σκυτάλη από τις Gisele Bündchen, Abbey Lee Kershaw και Saskia de Brauw είναι αυτή τη φορά η Ολλανδή νεοεισερχόμενη στο modeling Elza Luijendijk που πόζαρε για την γυναικεία καμπάνια στο φακό των Mert & Marcus, μαζί με τους Philipp Schmidt, Dmitriy Tanner και Kacey Carrig που φιγουράρουν στην ανδρική καμπάνια αντίστοιχα.

Αυτή είναι η τρίτη καμπάνια που υπογράφουν οι Mert Alas και Marcus Piggott για λογαριασμό της Donatella Versace και η πιο σκοτεινή από όλες. Συμβαδίζοντας με όσα είδαμε στην πασαρέλα η Elza έχει αυστηρές αφέλειες και bleached φρύδια πιστή στη gothic, underground αισθητική της νέας αυτής Versace συλλογής.

Φωτογραφημένη σε ένα studio στο Λονδίνο και με φόντο αλυσίδες και τσιμεντένιες επιφάνειες ζωγραφισμένες με άγρια θαλασσινά τοπία η αντίθεση ανάμεσα στο φως και το σκοτάδι είναι έκδηλη σε αυτές τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες που αποτυπώνουν με τον καλύτερο τρόπο την σκουρόχρωμη παλέτα αλλά και τις επιρροές από την εκκλησιαστική εικονογραφία της χειμωνιάτικης Versace collection.