Tα πιο κολακευτικά maxi dress στυλ του καλοκαιριού!

Tα πιο κολακευτικά maxi dress στυλ του καλοκαιριού!

Και οι celebrities που τα λατρεύουν

Μονόχρωμο, εμπριμέ, ρομαντικό ή έθνικ, προσδίδει την απαραίτητη θηλυκότητα στην εμφάνισή σας ενώ κολακεύει κάθε σωματότυπο. Είτε το φορέσετε με flats είτε με πλατφόρμες, δείχνει εξίσου υπέροχο. Είτε φορεθεί σε ένα all day look, είτε σε μία βραδινή έξοδο, τα φορέματα αυτά αποτελούν must-have της γυναικείας γκαρνταρόμπας και κυκλοφορούν σε πληθώρα υφασμάτων, σχεδίων και διαφορετικών στυλ για να ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα. Έτσι κι εσείς μπορείτε να επιλέξετε το ιδανικό! Δεν είναι τυχαίο που έχουν γίνει το αγαπημένο trend όλων των style icons around the globe! Το μάξι φόρεμα είναι το ιδανικό total look για το καλοκαίρι καθότι σας βγάζει από τη δύσκολη θέση και το ψάξιμο με μία κίνηση.

Beyoncé Knowles, Vanessa Hudgens, Rachel Zoe, Άννα Πρέλεβιτς, Alessandra Ambrosio, Ζέτα Δούκα, Julie Bowen, Brooklyn Decker και Michelle Trachtenberg επιλέγουν φλοράλ, ρομαντικά ή bohemian, ethnic και ψυχεδελικά σχέδια..μονόχρωμα και εμπριμέ σε έντονες ή παστελ αποχρώσεις, γυαλιστερά ή μακό υφάσματα.

Όποιο φόρεμα κι αν διαλέξεις αυτά είναι τα βασικά tips και τα dont's αφορούν παπούτσια γιατί είναι το πιο κοινό λάθος που βλέπουμε:

-όχι γόβες... κανενός τύπου! Ιδίως μυτερές...

-όχι πέδιλα και γενικά παπούτσια με λεπτό τακούνι!

-please απέφυγε τα μοκασίνια, brogues και military boots δεκτά!

-Major do τα floppy hats... δεν έχεις ιδέα πώς ανεβάζει το look σου ένα μεγάλο στρογγυλό καπέλο!

-Για ένα all day look επιλέγουμε μεγάλες τσάντες και σανδάλια ή clogs!

-Στην βραδινή εμφάνισή σου φόρεσε το maxi φόρεμα κρατώντας ένα στιλάτο clutch bag και προτίμισε πέδιλα με χοντρό τακούνι ή πλατφόρμες!

-Προτίμισε ethnic κοσμήματα statement χατακτήρα (κολιέ, σκουλαρίκια, βραχιόλια, δαχτυλίδια) και κάνε το δικό σου mix and match!

-Say yes στα φουλάρια και στις waist belts, μέσα σε ένα λεπτό μπορούν να αλλάξουν εντελώς το στυλ σου!