Τα αγόρια από τη Βραζιλία γδύνονται πάλι με πιο fashion τρόπο από ποτέ

Τα αγόρια από τη Βραζιλία γδύνονται πάλι με πιο fashion τρόπο από ποτέ

Κυκλοφορεί το νέο τεύχος του Made In Brazil και είναι άλλος ένας λόγος οι απανταχού «φασιονίστες» και οι λάτρεις του ανδρικού σώματος να χαμογελάσουν.

Για τα αγόρια από τη Βραζιλία που ταράζουν κάθε έξι μήνες όλον τον πλανήτη σας έχουμε μιλήσει όχι μία αλλά δύο φορές. Ο λόγος για το περιοδικό Made In Brazil που κυκλοφορεί δύο φορές το χρόνο και μόλις λάνσαρε το πέμπτο τεύχος του που είναι αφιερωμένο στη μόδα.

Μια μεγάλη συλλογή δημιουργιών Βραζιλιάνων σχεδιαστών, η ανυπέρβλητη γοητεία των αγοριών από τη Βραζιλία και βραζιλιάνικα τοπία πρωταγωνιστούν και σε αυτό το τεύχος που μπορεί να έχει λιγότερο γυμνό, όμως, αποζημιώνει τους αναγνώστες του με κάθε του σελίδα και τους καλεί σε ένα μαγευτικό ταξίδι μέχρι τη Νότιο Αμερική -μήπως το 2016 επ' ευκαιρία των Ολυμπιακών Αγώνων;

Σε αυτό το τεύχος, τέλος, έχει συμβάλλει και ο διάσημος στυλίστας, πρώην συνεργάτης της Rachel Zoe, Brad Goreski. Έβαλε την υπογραφή του σε ένα editorial με δημιουργίες Prada, Louis Vuitton και Burberry Prorsum μεταξύ άλλων και πρωταγωνιστές τους κούκλους Alexandre Cunha, Diego Schibeloske, Arthur Sales, Rodrigo Braga και Rodrigo Calazans.