Η επόμενη συνεργασία του H&M

Η επόμενη συνεργασία του H&M

Ώρα για ένα βέλγικο οίκο με έδρα το Παρίσι να συνεργαστεί με το H&M.

Ποιος θα σας ερχόταν στο μυαλό αν σας ρωτούσαμε ποια θα είναι η νέα συνεργασία του H&M; Μετά τη Donatella Versace, τον Karl Lagerfeld, τον Alber Elbaz του Lanvin και τον Roberto Cavalli σίγουρα το Maison Martin Margiela δεν είναι αυτό που θα αναμένατε να ακούσετε.

Και, όμως, φήμες θέλουν η νέα συνεργασία της σουηδικής εταιρίας ρούχων να είναι με το avant-garde Maison Martin Margiela. Μπορεί ο Βέλγος σχεδιαστής Martin Margiela να έχει φύγει επίσημα από το Δεκέμβριο του 2009 από το «τιμόνι» του οίκου του, όμως, έχει μείνει πίσω του μια νέα σχεδιαστική ομάδα πιστή στο deconstructive και avant-garde προφίλ του maison που εκείνος ίδρυσε το 1989.

Οι απανταχού φασιονίστες, λοιπόν, μπορούν να αρχίσουν να το γιορτάζουν καθώς θα μπορέσουν να αποκτήσουν μερικές από τις αγαπημένες τους δημιουργίες σε χαμηλή τιμή, αν και τα σχόλια που έχουν ακουστεί μέχρι τώρα στα social media δεν είναι ιδιαίτερα θετικά. Οι σκληροπυρηνικοί λάτρεις των δημιουργιών του Maison Martin Margiela δηλώνουν ηθικά προσβεβλημένοι από τη συνεργασία του εν λόγω fashion house με μια μαζική εταιρία ρούχων όπως είναι το H&M προσθέτοντας πως ο οίκος θα χάσει μέρος από τη μοναδικότητα του.

Update: To Η&Μ επιβεβαίωσε τη φημολογία και στις 15 Νοεμβρίου τα ρούχα της νέας αυτής συνεργασίας θα κυκλοφορήσουν σε 230 H&M καταστήματα παγκοσμίως.