Το notosgalleries τώρα και on-line μέσα από το Meandhome.gr!

Το notosgalleries τώρα και on-line μέσα από το Meandhome.gr!

Τα αγαπημένα brands ομορφιάς & αξεσουάρ των πολυκαταστημάτων, δικά σας με ένα κλικ

Το Meandhome.gr, το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό πολυκατάστημα με προϊόντα 'για Μένα και το Χώρο μου', ενώνει τις δυνάμεις του με τον κορυφαίο προορισμό αγορών notosgalleries προσθέτοντας μια ολοκληρωμένη beauty & accessories κατηγορία στο www.meandhome.gr και δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους να κάνουν τις αγορές τους με ένα μόνο κλικ!

Τώρα στο Meandhome.gr μπορείτε να ανακαλύψετε συνεχείς προσφορές και εκατοντάδες προϊόντα από τα πιο αναγνωρισμένα brands ομορφιάς, όπως Clarins, Lancome, Guerlain, Givenchy, Kenzo, YSL, Elizabeth Arden, Juicy Couture, Max Factor, BVLGARI, Thierry Mugler, Sisley κ.α. Καλλυντικά, κρέμες περιποίησης σώματος και προσώπου, αρώματα, τσάντες, ζώνες, μαγιό και πολλά άλλα αξεσουάρ θα μπορούν να γίνουν δικά σας με μια απλή επίσκεψη στο www.meandhome.gr.

Επιπλέον, οι καταναλωτές εξακολουθούν να απολαμβάνουν συνεχείς προσφορές, αλλά και την αναγνωρισμένη, απαράμιλλη ποιότητα εξυπηρέτησης που προσφέρει το Meandhome.gr, μέσα από τις βραβευμένες Get Safe υπηρεσίες καθώς και τη δυνατότητα παραλαβής των προϊόντων των notosgalleries σε ένα από τα 752 σημεία σε όλη την Ελλάδα.

Ψωνίστε τώρα, έυκολα, γρήγορα και με ασφάλεια on-line με ένα κλί στο www.meandhome.gr, που θα σας μεταφέρει στον πιο high-end και πλήρη διαδικτυακό τόπο για ατελείωτο shopping. Μην ξεχνάτε να μπαίνεται τακτικά, για να ενημερώνεστε για τα νέα προϊόντα και τις καταπληκτικές προσφορές. Σας προετοιμάζουμε πως αυτά, είναι μόνο η αρχή καθώς τα δύο μεγάλα labels ετοιμάζουν πολλές και ενδιαφέρουσες εκπλήξεις!