Οι Dolce & Gabbana αποτίουν φόρο τιμής στη Σικελία

Οι Dolce & Gabbana αποτίουν φόρο τιμής στη Σικελία

Στο τελευταίο τους ντεφιλέ όλα είχαν να κάνουν με το μεγαλύτερο νησί της Μεσογείου.

Μετά την ανδρική εβδομάδα μόδας του Λονδίνου, ήρθε η ώρα για εκείνες του Μιλάνου και του Παρισιού να ακολουθήσουν. Στο πλαίσιο, λοιπόν, της μιλανέζικης που ρίχνει αυλαία αύριο, απολαύσαμε το Σάββατο το fashion show των Dolce & Gabbana με κεντρικό του θέμα την παράδοση της Σικελίας, του νησιού αυτού που πάσχει από μια υπερβολή ταυτότητας.

Η αγάπη του ιταλικού διδύμου της μόδας για το μεγαλύτερο νησί της Μεσογείου είναι γνωστή καθώς οι τελευταίες τους καμπάνιες είναι εμπνευσμένες από αυτό, όμως, τώρα πέρασε σε ένα άλλο επίπεδο. Στην πασαρέλα το Σάββατο περπάτησαν μόνο Σικελοί άνδρες (μάλιστα αρκετοί πολύ μικρής ηλικίας) φορώντας τις δημιουργίες της σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2013 υπό τους ήχους μουσικής που έπαιζε ζωντανά μια παραδοσιακή μπάντα της Σικελίας.

Αυτή η συλλογή των Dolce & Gabbana έχει να κάνει με τις ρίγες σε όλους τους πιθανούς συνδυασμούς και χρώματα συμπεριλαμβανομένων και των κλασικών λευκό και ναυτικό μπλε. Παντελόνια σε όλα τα μήκη (σορτς, capri, γυρισμένα) και πολύχρωμα jackets με prints από ιππότες, έναστρους ουρανούς, ήλιους αλλά και άλλα με χαβανέζικα τροπικά prints είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά στοιχεία της collection της επόμενης άνοιξης με αυθεντικό μεσογειακό αέρα. Λέτε να δούμε κάτι παρόμοιο και στην παρουσίαση της γυναικείας συλλογής στις αρχές του φθινοπώρου;

Δείτε το βίντεο και απολαύστε το Dolce & Gabbana σικελιώτικο πανηγύρι.