Roland Mouret: Πώς είναι να σχεδιάζει για την Kate Middleton;

Roland Mouret: Πώς είναι να σχεδιάζει για την Kate Middleton;

Ο σχεδιαστής για την Δούκισσα

Ο σχεδιαστής μίλησε στη Daily Telegraph για τη συνεργασία του με την Kate Middleton, αποτέλεσμα της οποίας υπήρξε το εξαιρετικό, κρεμ φόρεμα που φόρεσε η τελευταία σε εμφάνισή της σε δείπνο στο ξενοδοχείο Claridge's, τον περασμένο μήνα.

«Είναι φανταστικός άνθρωπος και είναι πολύ εύκολο να δουλεύεις μαζί της. Είναι μία γυναίκα της εποχής της», είπε ο Mouret και συνέχισε: «Είναι πολύ συνειδητοποιημένη, σε σχέση με το ποια είναι η θέση της και είναι πραγματικά καλός άνθρωπος. Είναι αληθινή. Είναι πραγματικά ωραίο να δουλεύεις με κάποια στη θέση της. Ναι, είναι ιστορικό».

Ο Γάλλος σχεδιαστής, σχολιάζοντας το φόρεμά του για την Δούκισσα είπε ότι διατηρεί, κατά τη γνώμη του, τις τέλειες ισορροπίες μεταξύ καλού γούστου και σέξι θηλυκότητας. «Πιστεύω ότι ήταν πολύ ωραίο που είχε σκίσιμο στο μπροστινό του μέρος. Η εικόνα μίας γυναίκας, που φαίνεται ένα μέρος από το πόδι της, είναι αυτή ακριβώς που θέλεις να δεις. Είναι αυτό το μικρό "κομμάτι" ιδιωτικότητας. Κάτι που είναι εκεί για τον άντρα της, και αυτή δείχνει ένα μικρό μόνο μέρος του και πιστεύω ότι αυτές είναι και οι πιο συναρπαστικές στιγμές στη ζωή. Δεν ήταν υπερβολή. Έγινε με πολύ σεβασμό. Ναι, πιστεύω ότι τα πήγα αρκετά καλά».

Διαβάστε ακόμα: O Roland Mouret μιλάει για την Kate Middleton

Η μίνιμαλ chic εμφάνιση της Kate Middleton