Είναι τα οπωροκηπευτικά τα νέα φλοράλ;

Είναι τα οπωροκηπευτικά τα νέα φλοράλ;

Πώς θα υιοθετήσουμε το megatrend

Αυτή τη σεζόν, η μόδα έχει ερωτευτεί κάθε είδους οπωροκηπευτικά. Όπως κάθε καλοκαίρι, τα φλοράλ και τα τροπικά prints είναι επίκαιρα αλλά, ειδικά αυτό, οποιοδήποτε τύπωμα φρούτων ή και λαχανικών είναι η πιο hot τάση. Οι μυημένες fashionistas ήδη, από τον περασμένο Σεπτέμβριο είχαν πάρει μία γεύση όταν, περιμένοντας το show του brand Moschino Cheap & Chic είδαν στο catwalk να παρελαύνουν πολλά και διάφορα φρούτα -από μήλα μέχρι σταφύλια. Κοντά φορέματα σε σχήμα φράουλας, τυνίκ με prints κερασιών και pendants- μήλα αποτέλεσαν τα looks- κλειδιά της καλοκαιρικής τάσης.

Ήδη, ο φωτογραφικός φακός έχει απαθανατίσει την style editor της Vogue Nippon, Anna Dello Russo, με τα υπέροχα σανδάλια- κεράσια του οίκου MiuMiu, ενώ η Cheryl Cole εμφανίστηκε, πρόσφατα, στο Παρίσι με τα σκουλαρίκια- μήλα του. Την Alexa Chung, που είναι γνωστή trend setter, έχουμε ήδη δει με μία καρφίτσα- ανανά. Εσείς, για να υιοθετήσετε το trend, μην ξεχάσετε μερικούς βασικούς κανόνες:



1) Φροντίστε τα ρούχα με fruit prints που θα αποκτήσετε να είναι σε απλές γραμμές, για να μην δίνουν την αίσθηση της υπερβολής.

2) Αποφύγετε τις neon αποχρώσεις, ώστε να αποφύγετε το look σας να θυμίζει popstar των 80's.

3) Ο ευκολότερος τρόπος να υιοοθετήσετε την τάση είναι τα kitsch κοσμήματα σε σχήμα φρούτων που δίνουν πολλές δυνατότητες συνδυασμών.