Η μυστική παρουσίαση της νέας συλλογή του Tom Ford

Η μυστική παρουσίαση της νέας συλλογή του Tom Ford

Ο διάσημος σχεδιαστής παρουσιαζεί τη φθινοπωρινή συλλογή του στο Λονδίνο και οι παρευρισκόμενοι υπογράφουν συμφωνητικά για την εχεμύθειά τους.

O Tom Ford παρουσίασε τη συλλογή του για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2011-12 στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου. Ωστόσο το κατα πόσο η συλλογή ανταποκρίνεται στο ύφος και στην υψηλη αισθητική που μας έχει συνηθίσει ο σχεδιαστής είναι κάτι που θα το διαπιστώσουμε στα καλοκαιρινά περιοδικά και στις βιτρίνες που θα ξεκινήσουν να προβάλλουν τις φθινοπωρινές συλλογές.

Και αυτό γιατί ο Tom Ford ανάγκασε τους παρεβρισκόμενους δημοσιογράφους και στυλίστες να υπογράψουν ένα συμφωνητικό βάση του οποίου δε θα αποκαλύψουν τίποτα για τη συλλογή μέχρι το καλοκαίρι. Ο Tom Ford δήλωσε σχετικά με αυτή του την απόφαση στο δημοσιογράφο Booth Moore πως απλά δε θέλει να του ασκούν κριτική.

Πολλοί ωστόσο μιλούν για τρικ εντυπωσιασμού, ματαιδοξία, έπαρση και φόβο μήπως οι αγοραστές θα επηρεαστούν από κακές κριτικές αντίστοιχες με αυτές που έχει δεχθεί ο Tom Ford στο παρελθόν.