Missoni Resort 2013: Γεωμετρικά μοτίβα και chic κλασικισμός

Missoni Resort 2013: Γεωμετρικά μοτίβα και chic κλασικισμός

Για δυναμικά θηλυκά με στυλ

Είναι πολύ ενδιαφέρον να παρακολουθεί κανείς τις αλλαγές που λαμβάνουν χώρα κάθε σεζόν, ιδίως όταν αφορούν τις κολεξιόν του ίδιου οίκου. Ο οίκος Missoni σίγουρα είναι ένα label που δεν χορταίνει να αλλάζει, αυτή τη φορά δίνοντας μεγαλύτερη σημασία στο σχέδιο και περιορίζοντας τη χρωματική παλέτα. Καταφέρνει να συνδυάσει τα ζωντανά, διασκεδαστικά κομμάτια με σαγηνευτική κομψότητα.

Πάντα παίζοντας με τις αντιθέσεις η συλλογή παίζει ανάμεσα στα πολύχρωμα μοτίβα πάνω σε συντηρητικά σχέδια και στα ρετρό χαρακτηριστικά. Τα καλοραμμένα κομμάτια του οίκου μπορούν να φορεθούν περισσότερες από μία σεζόν. Το label θέλει πάντα η εφαρμογή να είναι άψογη, δίνοντας έμφαση στη θηλυκότητα που ξεπροβάλλει από το ανδρόγυνο στυλ. Πάλι βέβαια, τα χαρακτηριστικά zig-zag prints κατάφεραν να βρουν το δρόμο τους, δίνοντας το στίγμα του οίκου.
Γ

εωμετρικά μοτίβα και αυστηρά κοψίματα δίνουν μία συγκεκριμένη πρόταση σε λίγες αλλά χαρακτηριστικές αποχρώσεις. Τα κομμάτια αν συνδυαστούν μεταξύ τους μπορούν να δώσουν εντελώς διαφορετικές εκδοχές. Σε ό, τι αφορά τα αξεσουάρ κυριαρχούν οι ζώνες που υπογραμμίζουν τη μέση, χωρίς να κόβουν στα δύο τη σιλουέτα. Βλέπουμε επίσης στιλάτες αλλά άνετες πλατφόρμες και ρετρό πλατύγυρα καπέλα με γούστο. Πρακτικές τσάντες και υπέροχα βραχιόλια, δίνουν τόση ποικιλία όση χρειάζεται μία γυναίκα που ξέρει καλά τον εαυτό της.

Διαβάστε ακόμη:

Versace Resort 2012: Με 80's punk άρωμα

Εναλλακτικό στυλ που ξεχωρίζει: adidas Originals by Jeremy Scott F/W ‘12