Ένας Έλληνας στο ντεφιλέ του Givenchy

Ένας Έλληνας στο ντεφιλέ του Givenchy

H ελληνική ομορφιά κατακτά και το Παρίσι.

Χθες το απόγευμα στο πλαίσιο της ανδρικής εβδομάδας μόδας του Παρισιού παρακολουθήσαμε τις δημιουργίες του Riccardo Tisci του maison Givenchy για την επόμενη άνοιξη.

Και ενώ, είχαμε μείνει με το στόμα ανοικτό με την για άλλη μια φορά genius συλλογή του γαλλικού οίκου βρήκαμε άλλο ένα λόγο για να χειροκροτήσουμε. O Steve Df, που στην Ελλάδα εκπροσωπείται από το πρακτορείο VN models της Βάσως Μπανιά, έκανε το ντεμπούτο του στην παρισινή εβδομάδα μόδας περπατώντας στο show του Givenchy (αυτό θα πει εκρηκτική είσοδο, καθώς ο Steve δεν είναι ούτε ένα χρόνο μοντέλο).

O Steve περπάτησε και στο Μιλάνο στο show του Philipp Plein, ενώ οι φανατικοί της μόδας τον γνώρισαν πρώτη φορά στην παρουσίαση της ανοιξιάτικης Conquistador συλλογής του Τάσσου Σοφρονίου το Μάρτιο, όταν ο μόλις λίγων ημερών στο modeling Steve ήταν το μοναδικό μοντέλο που συνεργάστηκε ο Τάσος σε εκείνη την παρουσίαση.

Μια μεγάλη καριέρα σίγουρα τον περιμένει και εμείς θα είμαστε εδώ για να την παρακολουθήσουμε. Συγχαρητήρια Steve (και Ρος και Δημήτρη και Σπύρο και Ηλία).