Atelier Versace Show: Η επιστροφή μετά το θάνατο του Gianni!

Atelier Versace Show: Η επιστροφή μετά το θάνατο του Gianni!

Ένα show που άφησε εποχή στο Ritz Hotel στο Παρίσι

Το show της Donatella Versace για τη συλλογή Atelier Versace ήταν γεμάτο συναισθήματα. Ο οίκος επέστρεψε στο ξενοδοχείο Ritz στο Παρίσι, που αποτέλεσε το σπίτι του αδερφού της Versaceγια 8 χρόνια: «Ήταν πολύ συναισθηματικά, έπρεπε να μαζέψω όλο μου το κουράγιο για να επιστρέψω», είπε η Donatella. Η πρώτη σειρά ήταν γεμάτη από A-list celebrities όπως οι Christina Hendricks, Fan Bingbing, Pierce Brosnan, Lea Michele, Matthew Morrison κ.α. αναμένοντας να δουν τα πιο φαντασμαγορικά outfits.


Οι τεχνικές της αποπλάνησης που προσπαθούσε ο Gianni να εμφυσήσει στις μούσες του με αυτή τη συλλογή, φέτος ξεπέρασαν τα όρια. Υπέροχα αισθησιακά φορέματα που αγκαλιάζουν το σώμα και αέρινες τουαλέτες, διαδέχονταν το catwalk δίνοντας μία αίσθηση αυτοπεποίθησης και δυναμισμού, με σοφιστικέ και συγχρόνως λαμπερό στυλ. Δεν λείπουν φυσικά τα body conscious φορέματα που μπορούν να μετατρέψουν μια γυναίκα σε θεά, οι εμπριμέ ασυμμετρίες που μοιάζουν με φουλάρια και το έμβλημα της Μέδουσας- όλα χαρακτηριστικά στοιχεία του οίκου. Παστέλ και μετάξι, δίνουν μία αιθέρια αίσθηση και μεταφέρουν το διαχρονικό glam στυλ του οίκου στο σήμερα.


Studs, μικροσκοπικοί κρύσταλλοι, ζώνες και τεράστια σκισίματα, υπογράφουν τη συλλογή. Στράπλες και διαφάνειες επίσης έχουν την τιμητική τους, ενώ κυριαρχούν και οι αντιθέσεις στις υφές των υφασμάτων.