Το προχωρημένο μοντέλο της καμπάνιας των American Apparel!

Το προχωρημένο μοντέλο της καμπάνιας των American Apparel!

Αποκαλύπτει την ηλικία της

Η Jacky O’Shaughnessy, είναι το νέο μοντέλο της ανατρεπτικής καμπάνιας - όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε- των American Apparel. Είναι η πρώτη της εμπειρία στο χώρο του μόντελινγκ και δηλώνει ενθουσιασμένη.

Μάλιστα έχει ήδη δεχτεί αρκετές προτάσεις και πρόσφατα υπέγραψε συμβόλαιο με γνωστό πρακτορείο μοντέλων. Από τη Δευτέρα που κυκλοφόρησε η καμπάνια, έχει γίνει μεγάλο buzz γύρω από το όνομά της. Την ανακάλυψε η creative director του brand να καπνίζει στα σκαλιά της πολυκατοικίας της και εντυπωσιάστηκε από το στυλ και την ομορφιά της. Ύστερα ξανασυναντήθηκαν σε ένα εστιατόριο όπου μίλησανκαι συζήτησαν για ώρες.

Η ίδια είναι ηθοποιός, ενώ έχει ασχοληθεί με το χορό. Είναι πολύ ψηλή (1,85) και δήλωσε πως το 1969 που τελείωσε το Γυμνάσιο (άρα αυτό θα την έκανε λίγο πάνω από 50) δεν έβρισκαν ρούχα οι ψηλές γυναίκες. Επίσης γράφει σενάρια και βιβλία με μία νέα συνεργασία έκπληξη στα σκαριά.

Ευχάριστη ανατροπή από το γνωστό label που για πρώτη φορά δεν χρησιμοποιεί το γυμνό, την ομοφυλοφιλία και γενικά το σεξ σε κεντρική καμπάνια του!