Katie Holmes: Η fashion line της στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης

Katie Holmes: Η fashion line της στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης

Ούτε μία εβδομάδα δεν πέρασε από την ανακοίνωση του διαζυγίου της και το άστρο της ηθοποιού έχει ήδη αρχίσει να λάμπει

Μόλις πριν από δύο ημέρες ήταν που λέγαμε πόσο ανανεωμένες φαίνονται οι πρώην κυρίες Tom Cruise από τις πρώτες, κιόλας, ημέρες του χωρισμού τους και σήμερα, η είδηση ότι η Katie Holmes θα παρουσιάσει, για πρώτη φορά στο Fashion Week της Νέας Υόρκης την συλλογή της, έρχεται για να μας επιβεβαιώσει.

Τα στοιχεία που ήδη είχαμε, για τη νέα ζωή της Katie είναι ότι απέλυσε τον εκπρόσωπο Τύπου που μοιραζόταν με τον σύζυγό της, καθώς και τους άντρες της ασφάλειας που ο Cruise είχε προσλάβει για να την προσέχουν. Η 33χρονη νοίκιασε, ακόμα, ένα διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη, κατά πάσα πιθανότητα επειδή η δήλωση της πόλης ως μόνιμης κατοικίας της θα της εξασφαλίσει την κηδεμονία της κόρης της, Suri.

Σήμερα, σύμφωνα με το WWD ανακοινώθηκε ότι η Holmes θα παρουσιάσει την σειρά ρούχων της, Holmes & Young στη Νέα Υόρκη τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Η σειρά υπάρχει από το 2009, και πωλείται αποκλειστικά στα καταστήματα Barneys, αλλά είναι η πρώτη φορά που θα παρουσιαστεί σε show. Και όλα αυτά από την Joey Potter του Dawson's Creek. Ποιος θα το περίμενε;

Διαβάστε ακόμα: Εδώ ήθελε ο Tom Cruise να στείλει τη Suri

Κάτι τρέχει με τις (πρώην) κυρίες Cruise