Η Chloë Sevigny πρωταγωνιστεί στη νέα Miu Miu καμπάνια

Η Chloë Sevigny πρωταγωνιστεί στη νέα Miu Miu καμπάνια

Η Αμερικανίδα ηθοποιός είναι το πρόσωπο της νέας καμπάνιας του ιταλικού οίκου.

Φήμες εδώ και αρκετούς μήνες ήθελαν την Αμερικανίδα ηθοποιό, πρώην μοντέλο και σχεδιάστρια μόδας Chloë Sevigny να είναι το πρόσωπο της νέας καμπάνιας του οίκου Miu Miu, ειδικά και μετά την εμφάνισή της στο MET Ball 2012 με Miu Miu outfit. Ήρθε, λοιπόν, η ώρα οι φήμες να επιβεβαιωθούν, καθώς μόλις κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες της χειμωνιάτικης Miu Miu καμπάνιας με την Chloë πρωταγωνίστρια.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά της Αμερικανίδας ηθοποιού, που πριν περίπου ένα χρόνο είχαμε την τύχη να απολαύσουμε παράστασή της στα λιμάνια του Πειραιά και της Ύδρας, που ποζάρει για λογαριασμό του maison Miu Miu. Δεκαέξι χρόνια πριν σε μια πιο μινιμαλιστική καμπάνια είχε φωτογραφηθεί από τον Juergen Teller για την ανοιξιάτικη Miu Miu καμπάνια του 1996.

Αυτή τη φορά ο φωτογράφος άλλαξε. Πίσω από την κάμερα βρέθηκαν το επιτυχημένο δίδυμο των Mert & Marcus και η Chloë πόζαρε με την ίδια φρεσκάδα φορώντας τα έντονα print της νέας Miu Miu συλλογής με τις εμφανείς επιρροές δανεισμένες από την ανδρική γκαρνταρόμπα.