Ρος Γεωργίου: μια Ελληνίδα στην ιταλική Vogue

Ρος Γεωργίου: μια Ελληνίδα στην ιταλική Vogue

H Ελληνίδα top model συνεχίζει το ταξίδι της προς την κορυφή.

Στο κεντρικό editorial του τεύχους Ιουλίου της ιταλικής Vogue φιγουράρει μια Ελληνίδα. Ο λόγος για τη Ρος Γεωργίου, που στην Ελλάδα εκπροσωπείται από το πρακτορείο Vn models, η οποία μαζί με τις Vanessa Axente, Mackenzie Drazan, Julia Nobis, Elena Bartels, Lida Fox, Erjona Ala, Hedvig Palm, Ophelie Rupp και Lula Österdahl αποτελούν το στρατό newcomers top models του editorial «Collections».

Το εν λόγω editorial φωτογράφισε ο μετρ του είδους και αγαπημένος της ιταλικής βίβλου της μόδας Steven Meisel, ο οποίος απαθανάτισε μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές δημιουργίες της επόμενης σεζόν μεταξύ των οποίων Prada, Louis Vuitton, Alexander McQueen, Marc Jacobs, Comme des Garçons και Givenchy σε ένα άψογο και συνάμα εκκεντρικό σκηνικό.

Αυτή, όμως, δεν είναι η μόνη επιτυχία για την Ρος. Αφού περπάτησε σε τέσσερα show υψηλής ραπτικής στο Παρίσι, ανάμεσα τους και στο πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του Raf Simons στο maison Dior, ταξίδεψε μέχρι τη Σικελία για το πρώτο haute couture κεκλεισμένων των θυρών show των Dolce & Gabbana.

Απολαύστε το βίντεο με τα παρασκήνια της φωτογράφισης της ιταλικής Vogue.