Η Elle Macpherson τώρα και high fashion πιλότος

Η Elle Macpherson τώρα και high fashion πιλότος

Αν σκέφτεστε να ταξιδέψετε μέχρι τη μακρινή Αυστραλία, τώρα που η αεροπορική εταιρεία Virgin Blue άλλαξε στολές ήρθε η ώρα.

Αν επισκεφτείτε σύντομα τη μακρινή Αυστραλία και βρεθείτε ανάμεσα σε high fashion σε high fashion αεροσυνοδούς, μην εκπλαγείτε. H αεροπορική εταιρεία Virgin Blue, η δεύτερη μεγαλύτερη στην Αυστραλία, αποφάσισε να ακολουθήσει το δρόμο της υψηλής ραπτικής.

Η Virgin Blue ανέθεσε στην νικήτρια της πρώτης σεζόν του Project Runway της Αυστραλίας Juli Grbac, να σχεδιάσει νέες στολές για τους αεροσυνοδούς και τους πιλότους και η παρουσίαση έγινε στην Αυστραλία με την Elle Macpherson να κάνει πασαρέλα ντυμένη πιλότος και εξήντα μέλη της εταιρείας να την ακολουθούν, φορώντας τις ολοκαίνουργιες πορφυρές τους στολές.

Η ίδια η σχεδιαστής Juli Grbac, έκανε ολόκληρη έρευνα πριν ανανεώσει τις στολές της εταιρείας, καθώς μίλησε με μεγάλο μέρος του προσωπικού για τις δυσλειτουργίες της παλιάς στολής με αποτέλεσμα η νέα στολή να είναι πιο στυλάτη και εργονομική με τα χαρακτηριστικά χρώματα της εταιρείας (κόκκινο, μωβ και ασημί) να τονίζονται ιδιαίτερα και την ίδια την Elle Macpherson να λατρεύει και να αποθεώνει το νέο outfit.