Η Kate Moss πρωταγωνιστεί στην πρώτη καμπάνια των Rag & Bone

Η Kate Moss πρωταγωνιστεί στην πρώτη καμπάνια των Rag & Bone

Λιτή, απέριττη, δυναμική.

Τα Rag & Bone αποδεικνύουν ότι μπορεί ένα label να επιστρέψει στην πατρίδα του, ανοίγοντας το πρώτο αποκλειστικό κατάστημα στο Λονδίνο. Ο David Neville και ο Marcus Wainwright, έχουν γεννηθεί στο Λονδίνο, έφυγαν όμως προκειμένου να κυνηγήσουν το όνειρό τους σε πιο φιλικό περιβάλλον και τα κατάφεραν.

Το νέο κατάστημα ανοίγει τις πόρτες του στο Chelsea αυτή την Πέμπτη. Δεν είναι η μόνο πρωτιά όμως για το brand. Η R&B λάνσαρε μόλις την πρώτη της καμπάνια ever- τουλάχιστον έντυπη, στην οποία πρωταγωνιστεί ποιά άλλη; Το είδωλο Kate Moss. Ή την κάνεις τη διαφήμιση ή δεν την κάνεις, αποφάσισε το δίδυμο και ζήτησε την υποστήριξη της καλύτερης- όπως είπαν.

' Η Kate ταιριάζει τέλεια στο ύφος του brand, και μπορεί να μας κάνει να θέλουμε να φορέσουμε ένα λευκό τοπ με μάυρο δερμάτινο σορτς και επίσης δερμάτινο παλτό- ακόμη κι αν δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να δείχνουμε έτσι'.

Η φωτογράφιση, δια χειρός Craig McDean, δεν έγινε σε στούντιο αλλά σε ένα έρημο δρόμο του Λονδίνου. Η Kate φορούσε ελάχιστο μακιγιάζ κι εκείνος με μία απλή DSLR χειρός τραβούσε με καθαρό φως ημέρας. Αν κρίνουμε από την αφίσα η καμπάνια θα είναι

Η καμπάνια για τα Rag & Bone είναι η δεύτερη καμπάνια που πρωταγωνιστεί η Kate με εταιρεία που λανσάρει ντένιμ στην αγορά- πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες της για τα Liu Jo. Δείτε της!

Διαβάστε ακόμη:

Ρος Γεωργίου: η Ελληνίδα που κατέκτησε την Shanghai

Η νέα lingerie σειρά της Stella McCartney

Lanvin: η πιο ενδιαφέρουσα καμπάνια του επόμενου χειμώνα