Το νέο logo του Yves Saint Laurent κυκλοφόρησε

Το νέο logo του Yves Saint Laurent κυκλοφόρησε

Δείτε την πρώτη φωτογραφία του νέου logo του θρυλικού γαλλικού οίκου.

Όταν ένα μήνα περίπου πριν ανακοινώθηκε πως ο οίκος Yves Saint Laurent θα αλλάξει το όνομα της ready-to-wear συλλογής του σε Saint Laurent σούσουρο είχε προκληθεί στο χώρο της μόδας.

Τώρα ήρθε η ώρα το logo με το νέο όνομα να αποκαλυφθεί. Ο οίκος Saint Laurent, που βρίσκεται πλέον υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Hedi Slimane, δημοσίευσε στην επίσημη σελίδα του οίκου στο facebook μια φωτογραφία με ένα μαύρο κουτί πάνω στο οποίο είναι τυπωμένο το καινούργιο logo, ενώ η editor της βρετανικής βίβλου της μόδας Love, Katie Grand, ανέβασε στο instagram μια φωτογραφία με το νέο logo που εντόπισε έξω από την καινούργια boutique που πρόκειται να ανοίξει στη Νέα Υόρκη.

saint_laurent

Όσο και αν θα μας λείψει το υπέροχο YSL logo που σχεδίασε το 1963 ο Adolphe Mouron Cassandre, αυτό που τελικά έχει σημασία είναι αν θα καταφέρει ο Hedi Slimane να σταθεί αντάξιος των περιστάσεων. Ένα λογότυπο δεν φέρνει την αλλαγή. Τα ρούχα κάνουν τη διαφορά, οπότε υπομονή μέχρι το φθινόπωρο οπότε και θα δούμε τις πρώτες Yves Saint Laurent δημιουργίες με την υπογραφή του Hedi.

Διαβάστε επίσης:

Σοκ στο χώρο της μόδας: o οίκος Yves Saint Laurent αλλάζει όνομα

Hedi Slimane: Τι να περιμένουμε από την πρώτη του συλλογή για τον YSL;

Miranda Kerr: άκρως κομψή και καλοκαιρινή κρατώντας την it bag του YSL