Ο πρώην του Marc Jacobs τα πέταξε όλα έξω στην πασαρέλα!

Ο πρώην του Marc Jacobs τα πέταξε όλα έξω στην πασαρέλα!

Για τη νέα διαφημιστική καμπάνια της PETA

Ο πρώην σύντροφος του Marc Jacobs, Austin Armacost αποφάσισε να κερδίσει τη χαμένη δημοσιότητα από τότε που χώρισαν οι δρόμοι τους πετώντας τα όλα έξω αλλά για καλό σκοπό. Ο Armacost, είναι το κεντρικό πρόσωπο της νέας διαφημιστκής καμπάνιας της φιλοζωικής οργάνωσης που δραστηριοποιείται ισχυρά σε όλο τον κόσμο- της PETA. Το διαφημιστικό και οι φωτογράφιση έλαβαν χώρα την περασμένη εβδομάδα και παρότι οι επίσημες φωτό δεν έχουν κυκλοφορήσει, ωστόσο έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε μία γεύση χάρη στα teasers που ο ίδιος άφησε να δουν το φως της δημοσιότητας.

2_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy

Το 24χρονο μοντέλο χαμογελά και μας δείχνει τα... μαγουλάκια του προσπαθώντας να πείσει τους σχεδιαστές να εγκαταλείψουν το πάθος τους για αληθινές γούνες. Φυσικά από το στόχαστρό του δεν γλίτωσε και ο πρώην του Marc Jacobs: «Ως gay μοντέλο πάντα ήμουν κοντά στα πράγματα και έβλεπα ότι πολλοί κατά τα άλλα προοδευτικοό άνθρωποι από τον gay κόσμο της μόδας- δεν έχουν απολύτως κανένα σεβασμό για τα ζώα τα οποία γδέρνονται ζωντανά για να γίνουν παλτά, γιακάδες και γάντια- συμπεριλαμβανομένου του πρώην μου, Marc Jacobs».

Στις διαφημίσεις ο Armacost είναι εντελώς γυμνός μπροστά σε κοινό κρατώντας μία ταμπέλα μου λέει Γυρίστε την πλάτη σας στις γούνες (Turn Your Back On Fur). Η καμπανια θα κυκλοφορήσει επισήμως κατά την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

Διαβάστε ακόμη:

Η εντυπωσιακή Miranda Kerr με πέδιλα Bally!

Κοριτσάκι με σύνδρομο Down πρωταγωνιστεί σε διαφημιστική καμπάνια μαγιό

Τι φόρεσε η Jennifer Lopez στο δείπνο των γενεθλίων της;