Giorgio Armani: «Εγώ θυσίασα τη ζωή μου για τη μόδα»!

Giorgio Armani: «Εγώ θυσίασα τη ζωή μου για τη μόδα»!

Ανοίγει μέτωπο με τους νέους σχεδιαστές

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Giorgio Armani είναι ένας από τους πρωτοστάτες της βιομηχανίας της μόδας ο οποίος έφερε την casual επανάσταση στην πασαρέλα. Απολαμβάνει μία υπέρ-επιτυχημένη πορεία τα τελαυταία 30 χρόνια και η προσωπική του περιουσία ξεπερνά τα $7.2 δισεκατομμύρια- με μόνιμους πελάτες ονόματα όπως ο George Clooney και οι Beckhams με τους οποίους τον συνδέει στενή φιλία.

Στα 78 του χρόνια σίγουρα διακιούται να μιλάει μιας και καταφέρνει ακόμη να λανσάρει 4 συλλογές το χρόνο, οι οποίες γίνονται ανάρπαστες. Πώς το έχει καταφέρει αλήθεια αυτό;

Στη συνέντευξη που παραχώρησε για το Elle Σεπτεμβρίου αποκαλύπτει την όχι και τόσο λαμπερή εικόνα πίσω από αυτό που προβάλλουν τα μέσα, την οποία ο ίδιος μάλιστα χαρακτηρίζει καταθλιπτική.

«Τη Ζωή. Τη θυσίασα τη ζωή. Τη ζωή ενός νέου άντρα στο ξεκίνημά του και τη ζωή ενός ώριμου άντρα. Ακόμη και τη ζωή στην ηλικία που βρίσκομαι τώρα».

Στη Vogue μάλιστα προχώρησε αυτή του την ατάκα, λέγοντας:«Είναι ακόμη πιο δύσκολο τώρα. Πολύ πιο σκληρό, κάτι το οποίο είναι λυπηρό γιατί ζωή είναι οι φιλία, να ανακαλύπτεις διαφορετικές προσωπικότητες, να ερωτεύεσαι- όχι μία και δύο- αλλά συχνά! Με μια λέξη, ΖΩΗ. Για να καταλάβετε δεν ξέρω το Μιλάνο. Μου μιλάνε άλλοι για το Μιλάνο(ζει στο Μιλάνο από το 1957)».

Στα πλαίσια της συζήτησης πήρε η μπάλα Roberto Cavalli, Versace, και Dolce & Gabbana: «Αυτοί οι σχεδιαστές δεν έχουν όρια. Διάλεξαν ένα μονοπάτι και έπεσαν σε αυτό με τα μούτρα. Δεν νοιάζονται άν τα σχέδιά τους μπορούν να πουληθούν ή αν είναι χυδαία. αρκεί να είναι κάτι καινούριο και να μιλάει γι αυτά ο κόσμος. Αυτή είναι η αλήθεια!»

Όσο για το λόγο που αποφεύγει να εμφανίζει διάσημα μοντέλα στις πασαρέλες του λέει: «Θέλω να μιλάνε τα ρούχα. Ο προσπάθεια που καταβάλω στη δουλειά μου θέλω να λαμβάνει τον απαραίτητο σεβασμό!»

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε τη νέα καμπάνια Jimmy Choo

Ποιο διάσημο όνομα της Vogue θα ντύνει την Sarah Jessica Parker;

Τίτλοι τέλους για Diesel Black Gold και Σοφία Κοκοσαλάκη