Νέα σχέδια Levi's: Το τελετουργικό του στυλ!

Νέα σχέδια Levi's: Το τελετουργικό του στυλ!

Το αυθεντικό label ανανεώνεται και μας κερδίζει

Αντλώντας έμπνευση από το τελετουργικό του "Getting Dressed" το Levi's brand παρουσιάζει τη νέα συλλογή Fall / Winter 2012. Έχοντας ως βάση την αυθεντικότητα και την ποιότητα αλλά και την πεποίθηση ότι τα προϊόντα που παράγουμε έχουν συγκεκριμένο σκοπό, η συλλογή χαρακτηρίζεται από έντονο δυναμισμό και διαχρονικό στυλ. Η αυστηρή, καθαρή αισθητική στοχεύει στην ανάδειξη της προσωπικότητας και την ομορφιά της ατέλειας που μας κάνει να ξεχωρίζουμε!

Οι γυναίκες εκφράζονται περισσότερο μέσα από την γκαρνταρόμπα τους αλλά ποτέ δεν χαρακτηρίζονται από αυτή. Υπάρχει κάτι ιδιαίτερα όμορφο τη στιγμή που μια γυναίκα βρίσκει το σωστό ντύσιμο, κάτι που αποτυπώνει με ακρίβεια το πώς νιώθει. Η νέα συλλογή Levi's, δημιουργεί ρούχα που υμνούν τη θηλυκότητα χωρίς κραυγαλέες επιδείξεις αλλά με όμορφους υπαινιγμούς. Τα υπέροχα φορέματα, η πιο καινοτόμα συλλογή γυναικείων jeans και τα ιδιαίτερα tops, θα γίνουν must haves.

-To Skinny Boot Cut jean είναι ένα sexy, μοντέρνο, skinny fit που θα σας κάνει να από δω και πέρα να αλλάξετε γνώμη για τη συγκεκριμένη γραμμή με πολλαπλές επιλογές για το άνοιγμα στο τελείωμα του jean.

-Το Curve ID άλλαξε τον τρόπο που βλέπουν οι γυναίκες το jean τους, προσφέροντας μια σειρά από fits για μια μεγάλη ποικιλία σωματότυπων.

-Υπέροχα tees, μπλούζες και πουκάμισα, μας δίνουν ανά πάσα ώρα και ημέρα και μια διαφορετική στυλιστική επιλογή! Για το Φθινόπωρο του 2012 τα γυναικεία tops αντλούν την έμπνευση τους από ένα ευρύ φάσμα θηλυκών σχημάτων με ενσωματωμένα απλά, μοντέρνα κοψίματα. Λεπτομέρειες από δαντέλα, απαλά υφάσματα και πλούσια, όμορφα χρώματα υποδηλώνουν την έμπνευση μας για τη δημιουργία της γυναικείας συλλογής.

-Η γραμμή, το ύφασμα, το μήκος και η εφαρμογή ενός φορέματος μπορούν να ανεβάσουν τη διάθεση μιας γυναίκας και να μαγνητίσουν όσους τη βλέπουν μέσα σε αυτό. Οι σχεδιαστές του Levi's, λοιπόν, κατάφεραν να δημιουργήσουν φορέματα για κάθε γυναίκα, εξυπηρετώντας αυτόν ακριβώς τον σκοπό. Εμφανώς θηλυκά και ευέλικτα, είναι κατάλληλα για κάθε περίσταση που εκείνη θα επιλέξει να τα φορέσει.

Διαβάστε ακόμη:

Ποιο διάσημο όνομα της Vogue θα ντύνει την Sarah Jessica Parker;

Δείτε τη νέα καμπάνια Jimmy Choo

Giorgio Armani: «Εγώ θυσίασα τη ζωή μου για τη μόδα»!