H Karlie Kloss είναι το πρόσωπο της Juicy Couture!

H Karlie Kloss είναι το πρόσωπο της Juicy Couture!

Και ποζάρει χορεύοντας... όπως παλιά

Η τελαυταία καμπάνια της Juicy Couture για το φθινόπωρο του 2012 έχει ως κεντρικό πρόσωπο το supermodel Karlie Kloss η οποία ποζάρει με νάζι, πάθος και κίνηση μπροστά στο φακό των μάγων της φωτογραφίας, Inez van Lamsweerde και Vinoodh Matadin.

Η Karlie είναι επαγγελματίας μπαλαρίνα και μάλιστα ήταν γνωστή χορεύτρια του παραδοσιακού μπαλέτου της Ιρλανδίας- κάτι που εγκατέλειψε για να ακολουθήσει μία λαμπρή καριέρα στο μόντελινγκ. Φαίνεται όμως ότι δεν ξέχασε τις ικανότητές της. Η φωτογράφιση έγινε στην Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια και η Karlie δήλωσε σχετικά: «Το δίδυμο Inez και Vinoodh είναι απίστευτοι και μου αρέσει πολύ να συνεργάζομαι μαζί τους. Είναι τόσο προνοητικοί, νοιάζονται και είναι γεμάτοι αγάπη- γι αυτό και βγάζουν τόσο όμορφες φωτογραφίες. Κάνουν αυτόν που φωτογραφίζεται να αισθάνεται τόσο άνετα!».

Η νέα συλλογή της Juicy Couture προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία από στιλάτα κομμάτια που μπορούν να ανανεώσουν κάθε γκαρνταρόμπα. Παντελόνια, ζακέτες, φούστες, φορέματα, αξεσουάρ και παπούτσια επενδεδυμένα με γούνα, με καρώ λεπρομέρειες ή μεταλλικά στοιχεία, μας ξετρελαίνουν. Στην πρώτη γραμμή το λεοπάρ, το βελούδο και το ντένιμ... Δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ στην photo gallery για μία πρώτη γεύση.

Διαβάστε ακόμη:

Η Tavi Gevinson τώρα και ηθοποιός!

H Victoria Kyriakides σχεδιάζει οικολογικά!

Νέα σχέδια Levi's: Το τελετουργικό του στυλ!