The Kate Moss Book: Όλα τα εξώφυλλα του supermodel σε ένα βιβλίο (video)

The Kate Moss Book: Όλα τα εξώφυλλα του supermodel σε ένα βιβλίο (video)

Η Βίβλος των εξωφύλλων του απόλυτου supermodel 

Το είδωλο Kate Moss εκδίδει βιβλίο με τίτλο KATE: The Kate Moss Book, που θα εκδοθεί από τον οίκο Rizzoli. Το βιβλίο είναι ένα λεύκωμα των 20 χρόνων καριέρας του διάσημου super model. Η Kate έχει σκεφτεί 8 διαφορετικές εκδοχές του με εξώφυλλα της από τους Juergen Teller, Hedi Slimane, Mert & Marcus, Craig McDean, Mario Testino, Karl Lagerfeld και όχι μόνο- καθώς δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα να διαλέξει κανείς ανάμεσα σε τόσες θρυλικές φωτογραφίες.

Ο Jefferson Hack από το Dazed and AnOther Man fame με τη βοήθεια του Jess Hallett έχουν συγκεντρώσει τις πιο σπάνιες και προσωπικές (αν μπορούν να χαρακτηριστούν έτσι) φωτογραφίες της Moss, από ολόκληρη την καριέρα της, δείχνοντας εικόνα προς εικόνα την εξέλιξή της από έφηβο κορίτσι στη γυναίκα που είναι σήμερα. Ξεχωριστό κεφάλαιο αποτελεί η λαμπρή περίοδος που το μοντέλο ήταν το πρόσωπο του Calvin Klein.

Το αναμένουμε πώς και πώς το Νοέμβριο, μιας και θα έχει πολύ έξτρα υλικό που δεν είχαμε δει ποτέ. Οι φανατικοί βέβαια μπορούν να το προ- παραγγείλουν από το Amazon.

Διαβάστε ακόμη:

Η Kate Moss πρωταγωνιστεί στην πρώτη καμπάνια των Rag & Bone

Kate Moss: Σκαφάτες διακοπές στην Ελλάδα

Proenza Schouler: ίσως η πιο «σωστή» καμπάνια της επόμενης σεζόν