Backstage report: στη φωτογράφηση της νέας καμπάνιας νυφικών του οίκου Maria Konidi με πρωταγωνίστρια τη Νίκη Κάρτσωνα

Backstage report: στη φωτογράφηση της νέας καμπάνιας νυφικών του οίκου Maria Konidi με πρωταγωνίστρια τη Νίκη Κάρτσωνα

Όλες οι λεπτομέρειες και οι φωτογραφίες από τη χθεσινή φωτογράφιση.

Χθες σε μια γωνιά της ηλιόλουστης Πλάκας και με απίστευτη ζέστη στο κέντρο της Αθήνας έγινε η φωτογράφιση της νέας συλλογής νυφικών του οίκου Maria Konidi.

Στο φακό, λοιπόν, του master φωτογράφου Δημήτρη Σκουλού πόζαραν η Νίκη Κάρτσωνα, η Αναστασία Περράκη και η Αθηνά Πικράκη φορώντας τις νέες δημιουργίες της Maria Konidi. Σε ένα έντονα ελληνικό σκηνικό με εμφανή ρομαντικά στοιχεία οι τρεις καλλονές ανέδειξαν μοναδικά τη νέα συλλογή της σχεδιάστριας που φαίνεται πιο ανανεωμένη από ποτέ με τους καινούργιους της συνεργάτες.

Το μακιγιάζ και τα μαλλιά επιμελήθηκε ο Γιάννης Σίσκος. Έντονο eyeliner και μακιγιάζ με επιρροές από τη δεκαετία του 60 προσαρμοσμένο, όμως, στις σύγχρονες τάσεις (bleach φρύδια) σε συνδυασμό με μαλλιά πιασμένα επιμελώς επάνω συμπλήρωσαν το look των τριών μοντέλων, έτσι ακριβώς όπως το οραματίστηκε ο ανανεωμένος οίκος Maria Konidi.

Το Queen.gr φυσικά βρέθηκε στα παρασκήνια της φωτογράφησης και αποτύπωσε κάθε στιγμή με κάθε λεπτομέρεια. Δείτε τη photo gallery και πάρτε μια γεύση από τη μαγεία των Maria Konidi νυφικών.

Διαβάστε περισσότερα:

Συμβαίνει τώρα: Backstage φωτογράφησης με την Αναστασία Περράκη & την Νίκη Κάρτσωνα