Ιδού οι τσάντες Louis Vuitton για την ερχόμενη σεζόν!

Ιδού οι τσάντες Louis Vuitton για την ερχόμενη σεζόν!

Τι προτείνει ο πολυτελής οίκος για αυτό το χειμώνα;

Τίποτα δεν συγκρίνεται με την επιλογή πολυτελών, σικάτων και ποιοτικών αξεσουάρ για την αναβάθμιση του στυλ μας όπως ένα ζευγάρι καλά παπούτσια ή μία επώνυμη τσάντα που θα πηγαίνει με όλα. Ο οίκος Louis Vuitton, ακριβώς αυτό έχει καταφέρει με αποτέλεσμα να έρχεται πρώτος στην προτίμηση του κοινού. Η συλλογή λοιπόν με τα σχέδια του οικου που θα κρατήσουν οι fashionistas αυτό το φθινόπωρο και το χειμώνα μόλις διανεμήθηκε και σας παρουσιάζουμε κι εμείς τις φωτογραφίες.

Τα trends της ερχόμενης σεζ'ον, περιλαμβάνουν φυσικά το κλασικό monogram, το animal print, το color-blocking, τις γούνες και τα fluo abstract prints. Μοιάζει λες και το καλοκαίρι απλά φόρεσε τα χειμερινά του καθώς συνεχίζουμε στο ίδιο μοτίβο. Από τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις οι color-blocking σάκοι που δημιουργούν την αίσθηση της απόλυτης καλαισθησίας σε αποχρώσεις βέβαια που κυριάρχησαν και την περασμένη χειμερινή σεζόν. Οι μονοχρωματικές προτάσεις φυσικά είναι εξίσου ενδιαφέρουσες, ενώ διατηρούν τον πολυμορφικό τους χαρακτήρα. Τα animal-prints δίνουν ρεσιτάλ chic-ness και υπεροχής με εξωτικά δέρματα.

Το φλούο εμπριμέ που θυμίζει λουλούδια ενώ βλέπει κανείς μέσα του αφηρημένα το μονόγραμμα του οίκου είναι ένα ενδιαφέρον σχέδιο, αυτό που τολμάμε να πούμε βέβαια είναι ότι η επιλογή της γούνας δεν μα ς ξετρέλανε τόσο σαν υλικό για οικολογικούς λόγους όσο και σαν εικόνα. Το ίδιο θα πούμε και για την αγκράφα λουλούδι με στρας που δεν θέλουμε καν να χαρακτηρίσουμε. Σε γενικές γραμμές τα σχέδια είναι αντιπροσωπευτικά του οίκου, αν και σε ειδικές περιμέναμε σαφώς περισσότερα. Δείτε και μόνοι σας ξεφυλλίζοντας τη photo gallery. Εσείς τι λέτε;

Διαβάστε ακόμη:

Σοκ: Οι οίκοι μόδας συντηρούνται μόνο από τα αξεσουάρ!

Stella Mc Cartney: Για τα μάτια μας μόνο!

Τα best seller snake skin αξεσουάρ της σεζόν από τους μεγάλους οίκους!