Οι 5 πιο fashion στιγμές της τελετής λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Οι 5 πιο fashion στιγμές της τελετής λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Αυτές είναι οι 5 fashion στιγμές που θα μείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη μας από την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου αποτελούν πια παρελθόν και έριξαν αυλαία την Κυριακή με μια τελετή λήξης πιο fashion από οποιαδήποτε άλλη έχουμε δει μέχρι τώρα. Πέρα, όμως, από τα καπέλα του Gareth Pugh που φορούσαν οι Pet Shop Boys, το έργο του Damien Hirst και το μοναδικό line up της συναυλίας υπάρχουν 5 fashion στιγμές που θα μας μείνουν αξέχαστες.

Πρώτα απ'όλα το εντυπωσιακό θέαμα με τα top models Kate Moss, Jourdan Dunn, David Gandy, Naomi Campbell, Stella Tennant, Georgia May Jagger, Lily Cole, Karen Elson και Lily Donaldson να ξεπροβάλουν πίσω από ασπρόμαυρες φωτογραφίες του Nick Night φορώντας χρυσές δημιουργίες της αφρόκρεμας της βρετανικής μόδας.

Δεύτερον, η επιστροφή της Posh Spice. H Victoria Beckham παρόλο που στην αρχή δίσταζε, τελικά, φόρεσε μια Giles Deacon μαύρη δημιουργία, ενώθηκε με τα υπόλοιπα κορίτσια και τραγούδησαν τα «Wannabe» και «Spice Up Your Life» σε μια μνημειώδη εμφάνιση.

Τρίτον, η εμφάνιση της Jessie J που είναι και επίσημα η νέα Britney. Ανέβηκε δύο φορές στη σκηνή (μία με τους Tinie Tempah και Taio Cruz και μία με τους Queen) φορώντας υπέροχες Vivienne Westwood δημιουργίες στο χρώμα του δέρματος.

Τέταρτον, η Kate Middleton έβαλε ξανά το ίδιο φόρεμα που είχε βάλει λίγες εβδομάδες πριν στον εορτασμό των εξήντα χρόνων της βασίλισσας στο θρόνο και άλλαξε απλά αξεσουάρ αφήνοντας το σύζυγο στο σπίτι και παίρνοντας για συνοδό το πρίγκιπα Harry.

Τέλος, η Alessandra Ambrosio, που μόλις γέννησε, μας προετοίμασε για μια μοναδική Ολυμπιάδα στο Rio της Βραζιλίας το 2016, όπου όλοι οι φασιονίστες θα ήθελαν να δουν μια πασαρέλα με τις Adriana Lima, Gisele και Isabeli Fontana.

Διαβάστε επίσης:

Κate Middleton: τι φόρεσε στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων;

Supermodel λάμψη στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου!

Ένα δάκρυ κύλησε: Τα συναισθήματα ενός φαν των Spice Girls για τη τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων